Најновије

Мушкарци с мањим "поносима" избегавају ову позу, а немају појма колико греше

Будимо реални, кад сте у дуготрајној вези, понекад равномерни покрети партнера у мисионарској пози једноставно нису довољни да вас узбуде и да постигнете врхунац.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Па, ако сте се заситили те позе, а не пада вам напамет пристати на неки акробатски положај на који партнер одавно покушава да вас наговори, можда је право време да испробате Г- force позу код које партнер преузима сву контролу.

Поза је једноставна, али партнерове кретње вас у њој "погађају" тачно тамо где треба. Започните тако да легнете на леђа и савијете ноге у коленима, а партнер нека клекне испред вас. Затим нека премести ваша стопала са сваке стране свог торза јер ћете тако имати бољи ослонац док продире у вас.

Иако је за секс у овој пози потребно имати одређену снагу, она вам омогућава да се окренете и експериментишете с пенетрацијом под разним угловима...или да једноставно лежите и препустите се партнеру и уживате.

Још једна добра страна те позе је то што он има слободне руке само за вас, а то је идеално ако желите да у игру додати и вибратор како бисте повећали интензитет ужитка. Треба напоменути да је ова поза одлична за фрајере с мањим пенисима.

Како сумњиве пилуле за потенцију могу бити опасне по живот прочитајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА