Најновије

"СРБИ ЋЕ ОПСТАТИ КРОЗ СРПСКУ САБОРНОСТ! НЕ ДАМО СВЕТИЊЕ!" Миша Вацић стао уз српски народ у Црној Гори

Лидер Српске деснице Миша Вацић говорио је у јутарњем програму ТВ Хепи о спорном Закону о верским слободама у Црној Гори за који тврди да нема утемељење ни у каквом праву, већ у сили.

Миша Вацић (Фото: Јутјуб)

Вацић је открио да припадници Српске Деснице учествују у свим градовима где се одржавају литије. Поручио је да сада сви треба да будемо јединствени у одбрани светиња и да је врло поносан што су Срби широм света, и у расејавњу и у српским земљама стали солидарно са српском браћом у Црној Гори. 

Говорећи о борби за права српског народа Вацић се осврнуо и на тренутни положај Србана Балкану.

- Многи народи би до сада посрнули, ми трпимо те неправде већ деценијама а српски народ опстаје упркос санкцијама, агресијама и политичким поделама. Срби не живе у једној држави што је њихово природно право, а ми већ деценијама имамо те проблеме управо зобг авнојевских граница које су неприродне и неисторијске. Срби ће опстати кроз српску саборност и то је порука коју сада желим да пошаљем. - рекао је он.

Коментаришући ситуацију у Црној гори, Вацић је истакао да велики број чиновника Миловог режима отказује послушност актуелној власти.

- Имали смо ситуацију са 40 ватрогасаца. То ће бити све чешће на локалном нивоу, чак и неки функционери ДПС-а окрећу Ђукановићу леђа јер виде да је целокупан народ устао против ненародног закона и ја сам сасвим сигуран да ће наш народ извојевати победу.-  

Вацић је на крају открио и које је тајно оружје српског народа које ће му помоћи да на крају победи у борби за своју Цркву.

- Ми имамо најмоћније оружје поред наше вере, а то је српски инат, то само Срби имају. Сада сви људи коначно, поново иду на литургије, на литије и та солидарност се прелила на Србију и на Републику Српску. -   

Митрполит Порфирије проговорио о Миловом режиму! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА