Најновије

НА УДАРУ ПУТИН И ТРАМП! БАБА ВАНГА И НОСТРАДАМУС СВЕ ВИДЕЛИ: Најпознатији пророци откривају шта нас чека у 2020.

У 2020. години биће много разорних земљотреса, доћи ће до нове економске кризе, амерички председник Доналд Трамп победиће на изборима, а атентатор из Кремља покушаће да убије руског председника Владимира Путина.

Нострадамус и Баба Ванга (Фото: Домен јавног власништва)

То се тврди у тумачењима пророчанстава чувеног француског видовњака Нострадамуса и бугарске пророчице Баба Ванге.

Нострадамус је у својим мистериозним катренима наводно предвидео да ће Доналд Трамп, кога описује као човека на челу моћне државе, успети да упркос интригама, сукобима и опасностима победи на изборима у новембру. Тако бар тврде његови тумачи са сајта Нострадамус2020.цом. Међутим, они наводе да га не чека баш миран период, јер ће „велика источна сила“ (Кина) победити Америку у великом рату. Две земље нису тренутно у стварном рату, али јесу у трговинском, који прети да уведе свет у нову кризу јер је реч о сукобу две највеће економије на планети.

Према тумачењима појединих Нострадамусових катрена, велики проблеми чекају и Велику Британију, која ће у 2020. години напустити ЕУ. Наводно, брегзит ће довести до распада Британије јер ће Велс, Шкотска и Северна Ирска решити да се отцепе. Осим тога, Енглеска ће добити новог краља, али није јасно да ли због абдикације или смрти краљице Елизабете друге.

Нострадамус је наводно предвидео и да ће ове године да буде срушен Ким Јонг Ун. Како се тврди, његов народ ће се дићи на устанак, а у све ће се умешати и Русија.

Бугарски медији пишу да је Баба Ванга за 2020. предвидела атентат на Путина. Међутим, њени тумачи су и за 2019. тврдили то исто, али никаквог атентата није било. Осим тога, Бугарка је наводно видела да ће се Трамп разболети и да ће због тумора на мозгу остати глув. Баба Ванга је предвидела и да ће ове године муслимани заузети Европу, која ће престати да постоји. Међутим, ово је наводно предвиђала и ранијих година.

Како ће се водити ратови у будућности прочитајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА