Најновије

Подршка за ИН4С и све православне вернике и свештенство у Црној Гори!

Злобни душебрижници и осведочени непријатељи Срба и Србије су се брзо мобилисали широм региона и изнели свој став како је наша држава крива за тренутну ситуацију у Црној Гори а не којим случајем власт у Црној Гори која не цивилизацијским законом хоће да отуђи од Српске Православне Цркве њене вековне светиње и другу вреду имовину. Српска Православна Црква је свима њима крива и рачуна се као последњи бастион српског идентитета па је као таква најбоља мета за НАТО јастребове, за плејаду непријатеља српског народа широм региона али и за домаће протуве и паразите који на жалост на несрећи нашег народа проживеше своје бедне животе веома лепо и то на државним јаслама али и од донација из иностранства од разних фондова а те паре оправдавају својим практично непријатељским деловањем против свега што је српско.

Скуп подршке за СПЦ у Новом Саду (Фото: majak.rs)

Пише: мр Владимир Пребирачевић, директор Српско-Руског центра Мајак

У исто време имамо и напад на један веома праћени и читни портал ИН4С.Нападају га како појединаци из власти у Црној Гори тако и од стране америчке амбасаде у Црној Гори. Постали су мета напада јер преносе реално ситуацију из свих градова широм Црне Горе али и региона где се све више и масовније одржавају скупови подршке православној браћи у Црној Гори. Власт је нервозна јер је мислила да ће јој и ово проћи као и све до сада. Мислили су ако је прошло са прикључењем НАТО пакту без референдума противно већинској вољи грађана онда је све остало лако и једноставно. Овај пут су се прерачунали а пружили су одличну прилику опозицији у Црној Гори да их скине са власти јер скоро неће имати овако мотивисане људе на улици широм земље.

Пружамо пуну подршку порталу ИН4С који је слободан да пренесе стварну ситуацију и расположење грађана Црне Горе у заштити својих светиња. Уље на ватру које долива америчка амбасада у Подгорици својим закључцима о медијима као што су ИН4С и Спутњик само треба да им да потврду да су на добром путу јер су американци толико пута показали да су подршка за све који су непријатељи Срба и Србије па тако и овде дижу глас јер оно што се ради је директно уперено против интереса Српске Православне Цркве и Срба у Црној Гори у целини али и остатку региона. Можемо да разумемо да је њихова политика на овом терену таква али не морамо да је одобравамо и да се слажемо са њом и да помажемо у њеној реализацији на штету наших националних интереса.

Ови медији су по амбасади штетни за јавно мњење јер очигледно кваре њихове планове о креирању догађаја путем медија. Прошло је време када су суверено владали медијским и информативним небом. Тешко више могу  да прођу њихове специјалне акције где искреирају догађаје па не ретко и ратове на крају целе операције. Већине сукоба у свету не би било да није њихових медија и освајачких тежњи према ресурсима других држава. Сви су се они у исто време сконцентрисали и дали свој допринос да оправдају новац који се у њих улаже стално. Никако другачије ни не треба гледати на сва та писма подршке и пацке које деле јер су директно непријатељски увек уперени против српских националних интереса а против Српске Православне Цркве су и на сам помен њеног имена а да и не идемо дубље у материју.

О афери Јовањица прочитајте ОВДЕ!

Извор: majak.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА