Најновије

ГОТОВО! Станковић његово понашање није могао да толерише и прецртао га! Његов боравак у Звезди је завршен!

Раџив ван ла Пара је и дефинитивно завршио своју епизоду у Црвеној звезди.

Дејан Станковић (Фото: Јутјуб)

Дејан Станковић је прецртао Холанђанина са списка играча на које рачуна у пролећном делу сезоне после првог дела зимских припрема на Кипру.

Након што су се црвено-бели вратили из Пафоса, више је него јасно да за крилног фудбалера нема више места у клубу, пошто је нови стратег шампиона Србије проценио да он понашањем и односом према саиграчима показао да не заслужује другу шансу у редовима српског шампиона.

Ван ла Паре није било уопште последњих неколико дана на Кипру на тренинзима, нити је играо у једином пријатељском мечу против локалног Ариса, а како наводи "Моцарт спорт", њега је Станковић већ после неколико дана изоловао од остатка тима и он је тренирао одвојено од групе.

Чак је размишљао и да га врати за Београд, али је ипак одлучио да то не чини како не би подгревао атмосферу у екипи.

Станковић није био задовољан залагањем и начином на који је Ван ла Пара тренирао, а није му се свидео ни препотентни однос који има са осталим саиграчима и да се не осећа као део групе и зато га је склонио.

Сада је на руководству Звезде да пронађе најбоље могуће решење у овом тренутку за играча који је прошлог лета стигао за 1,2 милиона евра из Хадерсфилда и већ током јесени се показао као потпуни промашај, пошто једва да је и један меч одиграо на задовољавајућем нивоу, а није да није добијао прилику код Владана Милојевића.

Јасно је да црвено-бели неће моћи да врате уложени новац, поготово што су им и опције смањене јер је Холанђанин у овој сезони већ играо за два клуба и једино може да иде у Јапан, Кину, Скандинавију и Америку.

Он има уговор до 2022. године по коме зарађује 500.000 евра по сезони и може да се одлучи на крајњу опцију да остане и тренира ван тима и само узима своју плату до истека уговора, што никако није решење ни за њега, ни за клуб.

У сваком случају за њега неће бити места у авиону за Анталију у недељу када се крене на други део припрема.

Извор: Mоцарт спорт 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА