Најновије

КНЕЖЕВИЋ НАЈАВИО ЗЕМЉОТРЕС: На трагу сам Миловом рачуну! Ближи му се крај, јер имамо пола Црне Горе на улицама!

“На трагу смо кастоди рачуна Мила Ђукановића, чекамо само још једну потврду аутентичности и верујте кад то објавим, то ће бити политички земљотрес”, открио је председник Атлас групе Душко Кнежевић.

Душко Кнежевић (Фото: Јутјуб)

Црна Гора је, додаје он, предмет интересовања свих, у земљи, иностранству и у региону и “чини ми се да никада нисмо били ближи Ђукановићевом крају”.

“Дефинитивно имамо пола Црне Горе на улицама, ако то није довољно да власт оде и да схвати да они 30 година краду и експлоатишу, праве од Црне Горе једну рупу Балкана која не служи за пример никоме, онда је јасно да су изгубили компас”, појашњава он.

После усвајања Закон о слободи вероисповести велики број људи је изашао на улице.

“Мислим да је црква и питање цркве доста осетљиво у Црној Гори, да је Митрополија једна од стубова бића и опстанка црногорског народа. И сви ти протести који се дешавају мислим да је то спонтано, мислим да је то народ који не жели више на власти режим Мила Ђукановића и мислим да је са тим свих дешавањима Црна Гора близу неких промена. Промена нема без нове техничке Владе, не могу промене бити без политичких завршница. Оно што сам ја рекао Ђукановићу, сада му понављам. Најбоље да спакује кофере и напусти Црну Гору и да не дозволи да крв падне у Црној Гори”, рекао је он.

На питање како коментарише изјаву министра Предрага Бошковића да су литије негације Црне Горе и црногорског бића, он додаје:

“Тај министар Бошковић, тај дворски евнух и бивши бели орао сигурно по налогу Мила Ђукановића излази и то прича, али се ради о једном безвезном лику, тако да његове изјаве не значе ништа”

Милова авантура по Мајамију, каже Кнежевић, кошта много.

“Сам лет преко океана кошта 200 до 250 хиљада, а то су плаћала браћа по матери и они то спонзоришу”, сматра он.

Прочитајте ОВДЕ у каквом је проблему режим Мила Ђукановића.

Извор: Борба

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА