Најновије

Посетите промоцију "Нећу да мислим на Праг“ Соње Ћирић

Роман „Нећу да мислим на Праг“ Соње Ћирић који је добио Књижевну награду Политикиног Забавника за најбоље дело намењено младима у 2019. години биће представљен у четвртак 23. јануара од 18 сати у кафетерији Букмаркер у књижари Делфи СКЦ.

Фото-Лагуна

„Нећу да мислим на Праг“ је нежна и суптилна прича о пријатељству и сложеним друштвеним односима које утичу на породицу, а пре свега на децу.

Сви се слажу да Дарја, која иде у седми разред, лепо пише и сви од ње траже да учествује на европском конкурсу за младе таленте – награда је седмодневни боравак у Прагу.

С друге стране, њу воле и подржавају Дуца и Даца, власници баште „Добар дан“, ресторана који је увек пун цвећа, домаћих сокова и колача. Они траже да Дарја напише збирку прича о „Добром дану“ и људима који ту долазе. Дарја то прихвата с радошћу јер жели да постане писац и настоји да сама заради новац за Праг зато што га њени родитељи немају.

Породичне и љубавне проблеме појачаће и ривалство са другарицом Тамаром, која је убеђена да ће је њен рукопис одвести у Праг, али ће Дарја научити како да превазилази животне препреке.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА