Најновије

МОМЦИ, ЕВО КАКО ДА РАСПАМЕТИТЕ ПАРТНЕРКУ: Ове секс позе женама гарантују оргазам

Неке позе у сексу су створене за однос ван спаваће собе, било да сте у кући, природи или хоћете брзински на забави. Ево неколико врућих савета, али и поза које посебно стимулишу уживање жена. Чаробњак оргазма, стани и достави или врућа столица, сигурно ће вам неке пробудити машту.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Кауч сурфер

Предности: Погодна за секс на брзину, а додаје додатни зачин сексу ван спаваће собе.

Техника: Жена треба да се нагне преко наслона за руке на каучу док мушкарац у њу улази отпозади. Како би појачала пенетрацију или променила темпо, жена се може усмеравати помоћу наслона или одгуривати од самог кауча.

Врућа столица

Предности: Јако добра поза за стимулацију Г тачке.

Техника: Седните на ивицу кревета или на столицу, битно је да вам ноге остану на поду. Она се окрене леђима према вама и седне између ногу. Може се кретати напред-назад одгурујући се о наслон столице или ногама о под. У овој позицији жена контролише темпо и пенетрацију притиском задњице на препоне.

Службеник њеног престола

Предности: Најбоља поза за орални секс

Техника: Нека ваша партнерка седне на столицу и рашири ноге. Ово је идеално место за почетак ватреног секса. Техника укључује у почетку лагане широке потезе језиком, а завршава се снажним. Ваша партнерка вас може једноставно усмеравати, а ви ћете имати поглед између њених ногу, што многе жене јако воле.

Чаробњак оргазма

Предности: Омогућава јаку стимулацију Г тачке и дубоку пенетрацију.

Техника: Жена треба да легне на леђа, а мушкарац да клекне између њених ногу. Затим јој ноге подиже на рамена и намести је у позу у којој пенис долази у директни контакт с Г тачком.

Балерина

Предности: Еротична поза за секс на брзину у малим просторијама. Добар избор за секс на отвореном, олакшава лакшу пенетрацију, а жена има контролу дубине и угла.

Техника: Стојите окренути једно према другоме. Она подиже једну ногу и њом омота његов струк. Мушкарац придржава њену ногу током пенетрације.

Једна увис

Предности: Ово је најбоља поза за жене које су јако осетљиве на једној страни клиториса.

Техника: Мушкарац треба да клекне на под уз ивицу кревета. Жена треба да легне на леђа такође на ивицу кревета с једном ногом подигнутом увис и да је придржава рукама најбоље одмах испод колена. С једним куком мало подигнутим, жена ће створити свој ритам или се током секса боље наместити.

Обрнута каубојка

Предности: С јастуком испод главе, мушкарац има фантастичан поглед на женина леђа и задњицу. У овој пози жена контролише дубину пенетрације и ритам.

Техника: Мушкарац треба да легне са испруженим ногама, а жена треба да седи на њему окренута леђима. Клечећи она се спушта на пенис и почиње са жељеним ритмом.

Стани и достави

Предности: Мушкарац може уживати у погледу на пенетрацију.

Техника: Станите уз ивицу кревета или радног стола док жена лежи на леђима и подигните јој ноге на ваше груди. Колена су савијена као да изводи вежбу бициклиста. Ухватите њене глежњеве и уђите у њу. Полако се померајте, јер дубоко продирање може бити болно за њу.

Стајаћа колица

Предности: Ова позиција је јако спортска и ‘уништава калорије’. Чак се можете и мало ‘прошетати’ по кући, само се пре тога побрините да сте навукли завесе.

Техника: Мушкарац пенетрира у жену исто као да су у стајаћој позицији, отпозади, али после пенетрације је подиже у пределу кукова, а она обавија ноге око његових леђа и ослања се рукама о под.

Који су разлози зашто орални секс не смете прескакати прочитајте ОВДЕ.

Извор: Супер жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА