Најновије

ПАНИКА И СТРАХ ЗБОГ ВИРУСА! Кина затворила Дизниленд, расте број мртвих! Снимак из болнице у Вухану показује све размере хаоса (ВИДЕО)

Кина је проширила ванредне мере изолације на око 33 милиона људи, у покушају да спречи ширење новог смртоносног вируса од којег је умрло 26 особа.

Хаос у Вухану (Фото: Јутјуб)

Блокада улаза и излаза до сада је уведена у најмање десет градова у централном делу земље у Хубеји. У Вухану, где се вирус појавио, и у девет суседних градова, међу којима су Хуанганг, Чиби, Синђијанг, Сијантао. 

Власти Кине су у Вухану почеле изградњу болнице за третман пацијената заражених нових вирусом, а у њој ће бити 1.000 кревета. Завршетак изградње најављен је за 3. фебруар.

У главном граду Пекингу отказани су сви догађаји који би привукли већи број људи, док је у Шангају затворен Дизниленд.

Број оболелих од новог коронавируса порастао је на 830.

На друштвеним мрежама шири се снимак који наводно показује ситуацију у једној болници у Вухану, граду од 11 милиона људи одакле је кренула епидемија коронавируса.

На њему се види ходник крцат пацијентима. Једна радница болнице виче: "Сви престаните причати, слушајте ме. Тишина." Она даје инструкције другим радницима да поређају све људе који долазе по резултате тестирања.

Кинески медији наводе да је најмлађа преминула особа био мушкарац стар 36 година. Најстарија особа, која је преминула од овог вируса је један 80-годишњи мушкарац. Он је умро у северној провинцији Хебеј после повратка из Вухана.

Прочитајте ОВДЕ како су језиве сцене из Кине преплавиле друштвене мреже.

Извор: Си-Ен-Ен

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА