Најновије

ПРШТИ РАТ МЕЂУ ШИПТАРИМА! РАМА ОДГОВОРИО ХАРАДИНАЈУ: Хтео сам поделу Косова колико и ти Мегзит! Рамуше, пушку си заменио клеветом!

Премијер Албаније Еди Рама поручио је одлазећем премијеру привремених приштинских институција Рамушу Харадинају да ће поновљене клевете и оптужбе на његов рачун, а у вези са тзв. поделом Косова, морати да докаже на суду.

Еди Рама (Фото: Јутјуб)

"Истина је да сам хтео да поделим Косово онолико колико је Рамуш хтео да одвоји принца Харија од краљевске породице! Укратко, дојучерашњи командант ОВК Рамуш Харадинај имао је моје заслужено поштовање због свега што је учинио за слободу тзв. Косова...", навео је Рама и додао да је Харадинајева политика, како каже, "нанела штету тзв. Косову и Србији дала предност у међународној арени".

Рама, који је већ поднео тужбу против одлазећег косовског премијера, рекао је да је Харадинај "пушку заменио клеветом".

Поручио је да не може да се спушта на ниво Харадинаја, који је, како каже, од оне врсте политичара који не поштују реч, истину или јавност.

Природно је, додао је, да се од клевете које су на штету нечијег достојанства треба бранити на суду, посебно ако се оне понављају у јавности.

Албански премијер је рекао да Харадинај заправо покушава да манипулише јавним мишљењем непримереним измишљотинама.

Волео би, каже, ако његова тужба против Харадинаја отворила очи бар неким политичарима који су "постали плен политичке и медијске блокаде између Приштине и Тиране".

Прочитајте ОВДЕ како је протекао састанак Александра Вучића и Ричарда Гренела.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА