Најновије

"СРПСКИ УЉЕЗ ЗВУЧИ КАО ЈА": Уочи београдског концерта Ник Кејв се обратио фронтмену српског бенда!

Легендарни музичар Ник Кејв, осим невероватне музичке каријере, познат је по томе што је је један од ретких извођача светског ранга који одговара на питања своје публике. “The Red Hand Files” је назив његовог блога на коме публика може да постави најразличитија питања на која Кејв одговара јавно. Последње питање поставио му је фронтмен српског бенда “The Cave Dogs” и Ник му је дао неочекивани одговор.

Ник Кејв (Фото: Џејсон Вилијамсон)

Никола Крстић, фронтмен београдског Ник Кејв трибуте бенда “The Cave Dogs” представио се Ник Кејву као рокенрол персона која свира у трибуте бенду већ девет година и признао да поред тога што изводи његову музику, облачи се и понаша као он. Након своје искрене изјаве, поставио је Ник Кејву питање да ли је чуо за њихов бенд и шта мисли о њима, на шта му је Ник Кеј одговорио:

“Драги Ник, нисам упознат са радом “he Cave Dogs” , али сам те гледао на Јутјубу и имам само ово да кажем - звучиш застрашујуће исто као и ја.”

Кејв је додао да је чак и његова супруга Сузи Бик док је пуштао снимак застала и прокоментарисала како Кејв звучи одично, на шта јој је он одговорио да то није он, већ један “српски уљез” који звучи феноменално. Кејв је Николи рекао да му пошаље адресу, како би му послао неке своје старе мајице и одела, како би употпунио његов костим.

Овим одговором, Ник Кејв је још једном потврдио да је звезда која заслужује статус легенде и оправдао велико интересовање домаће публике поводом предстојећег београдског концерта 4. јуна у Штарк Арени. Надамо се да ће нас Никола обавестити да ли му је стигао поклон од Ник Кејва, а ми ћемо у будућности пратити рад овог сјајног трибуте бенда. Тиме што је одговорио на питање српског музичара, Ник Кејв је још једном указао велико поштовање београдској публици којој је припала част да буде једна од ретких у региону која ће опет имати прилике да чује овог музичара уживо.

Улазнице за концерт у Штарк арени су у продаји на свим продајним местима Тикет Вижна, као и онлајн на www. tickets. rs

Прочитајте ОВДЕ  

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА