Најновије

ДЕМОКРАТЕ ПОРУЧИЛЕ МИЛУ: Ти си камелеон и клеронационалиста коме се привиђају замишљени непријатељи!

“Председнику Демократске партије социјалиста (ДПС) Милу Ђукановићу, старом идеолошком камелеону, клеронационалисти, човеку прошлости, истрошеном политичару који би сада, у секуларној држави, да буде и оснивач цркава, привиђају се поново замишљени непријатељи, противници државе, великонационалистичке идеологије”, саопштено је данас из Демократске Црне Горе. 

Председник ДПС и Црне Горе Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

"Није ни чудо када погледа колико његових досадашњих бирача присуствује мирним, достојанственим, наднационалним и надпартијским литијама, које не могу да зауставе ни сви удбашки експоненти које гледамо у различитим улогама ових дана. Није ни чудо што ових дана он и његов заменик убрзано обилазе општинске одборе, убеђујући људе да не гледају својим очима, да их не питају зашто су усвојили неуставан закон, зашто нису поштовали међународне стандарде, зашто нису имплементирали препоруке Венецијанске комисије (ВК), зашто поново деле и свађају Црну Гору, зашто коверта, зашто станови, зашто Монтенегро ерлајнс, а не повећање, плата и пензија, већ да им поново на “часну” реч поверују да је Црна Гора угрожена од њихове браће, пријатеља, комшија, кумова и рођака. Замислите када о неком национализму и поређењу са 90-тим годинама, говори најистакнутији националиста управо тих 90-тих година", наводи се у саопштењу Демократа поводом јучерашње изјаве председника Црне Горе и ДПС Мила Ђукановића у Тивту.  

Из Демократске Црне Горе су додали да је нервоза размуљива, те да Ђукановићу игранка није успела.

"Мудро и достојанстевно држање Митрополије је пореметило представу њему и онима са којима увек игра, али рећи за стотине хиљада грађана свих вера и нација који мирно и достојанствено шетају Црном Гором да су лудаци, може само примитиван човек и изопачена политичка личност. Човек коме ништа није свето, човек који је изгубио компас и човек који је постао терет свима. Тег је сопственој партији, тег је међународној заједници, тег је народу, тег је држави, тег је прогресу и напретку. Човек чију су владавину обиљежиле речи свађа, поделе, убиства, криминал, корупција, распродаја, задуживање, незапосленост, напуштање и огњишта и Црне Горе, јесте човек који мора да пође у политичку прошлост. Победе, помирење, слога, заједништво, економски и морални напредак наше вољене Црне Горе немају алтернативу. Зато овакав председник, сијач мржње и пљувач сопственог народа не треба Црној Гори", поручиле су Демократе.

Прочитајте ОВДЕ шта Бошко Обрадовић мисли о дешавањима у Црној Гори.

Извор: Вијести

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА