Најновије

ОБРАДОВИЋ И ГЕОРГИЈЕВ ТВРДЕ ДА ПОСТОЈИ ДИЛ: Мило и Вучић намерно режирају инциденте! Ко се први одазове његово је масло...

Лидер Двери Бошко Обрадовић тврди да председници Србије и Црне Горе, Александар Вучић и Мило Ђукановић намерно изазивају инциденте да би скренули пажњу јавности.

Лидер Двери Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

"Вучић и Ђукановић су у свакодневном контакту преко заједничког медијског саветника Владимира Бебе Поповића. Пошто немају решење како да зауставе масовне литије и графитну револуцију српских тробојки у Црној Гори - трагају за начином којим би хитно скренули пажњу јавности. Вучић се посебно ангажовао око овога јер се уплашио да се ово "догађање народа" из Црне Горе може пренети и у Србију кад људи овде схвате да њих двојица све време раде заједно и да Мило за све своје политичке активности има подршку свог пословног партнера из "Београда на води" Александра Вучића", саопштио је Обрадовић и наставио:

"Зато можемо очекивати разне режиране инциденте у Црној Гори којима ће овај двојац председника и Беба Поповић покушати да скрену пажњу јавности и сломе отпор народа и Цркве против скандалозног закона о слободи вероисповести".

Сличну тезу изнео је и Владо Георгијев, који се огласио на друштвеним мрежама.

Обрадовић тврди да посебан проблем за Вучић представља тема Косова и Метохије.

"Већ месецима трају тајни преговори о признању лажне државе Косово од стране Београда упркос јавним изјавама да преговора неће бити док не буду укинуте таксе од стране Приштине. Најбољи доказ томе је договор који је мимо очију јавности и без икакве претходне најаве направљен у америчкој амбасади у Берлину у вези са обновом летова између Београда и Приштине, као и даљи преговори који су на истом месту настављени ових дана, иако таксе нису укинуте. Како су без икакве претходне најаве једно јутро потписали споразум о обнови летова, тако планирају да једног новог јутра у току ове године – без икакве претходне најаве – потпишу признање тзв. независног Косова у форми некаквог свеобухватног споразума о сарадњи и помирењу. Вучић је свестан да ће тада имати "догађање народа" у Србији које ће бити још веће него у Црној Гори и да такво кршење Устава и издају Косова његова власт не може да преживи, и због тога се налази у безизлазној ситуацији и паници", навео је Обрадовић и додао да се ствари додатно компликују због великог броја крупних афера, откривеног криминала и корупције у врху актуелне власти, посебно у вези са најближим рођацима и кумовима Александра Вучића.

Прочитајте ОВДЕ шта је Небојша Стефановић рекао о дешавањима у ЦГ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА