Најновије

БЕРАНЦИ НА ДОВИТЉИВ НАЧИН ПОКАЗАЛИ СВОЈ СТАВ! Мирним путем исказали незадовољство доласка Ђукановића: "Градом се шири смрад" (ФОТО)

Грађани Берана данас су позвали све у тој општини да на своја лица ставе маске са натписом „Градом се шири смрад“ или шалове уколико немају маске, а повод је ненасилан отпор због доласка и посете председика Црне Горе Мила Ђукановића тој општини.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Како ин4с сазнаје од читалаца из Берана акцију су са одушевљењем прихватили грађани, јер још једном желе да покажу да Ђукановић нема шта да тражи у тој општини јер је за тај део Црне Горе одавно изгубио било какав легитимитет.

„Није корона вирус – смрад је у питању„, само су неки од коментара грађана који су пролазили поред групе Беранаца са маскама на лицу, казао је читалац из места Лубнице надомак Берана.

У Беранама је данас најзагађенији ваздух у Црној Гори, а најтраженији производ су медицинске маске. Општи утисак је, кажу грађани Берана: ,,Овде данас нешто страшно смрди!“.

Беранци протестују против Мила Ђукановића (Фото: ИН4С)

„Због тога је приметно да се грађани кроз насеље крећу са медицинским маскама у циљу заштите од честица које се налазе у ваздуху. Нарочито треба избегавати део града у коме се налазе просторије ДПС. Посебних дешавања данас у Беранама нема, нити је најављено, осим што долази председник ДПС-а Мило Ђукановић“, кажу грађани Берана.

Подсетимо, јаке полицијске снаге и Специјални полицијски тим из Специјалне антитерористичке јединице ЦБ Подгорице, рано јуче су стигле у Беране, где су одсели у хотелу „Ил Соле“.

У Беранама је протеклих дана мирно, литије и молебани се одвијају у мирној атмосфери пуној љубави и молитве, па ће Беранци и данас показати своје достојанство.

Мило позвао специјалце у помоћ! Више о томе ОВДЕ!

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА