Најновије

БИЗАРНО! Откинуо пенис током секса: Грозан инцидент током одмора на Тајланду!

Неименовани Британац у тридесетим годинама буквално је откинуо део пениса током секса са проститутком у Тајланду. Мушкарац, који је секс описао као "зверски", одведен је у болницу после инцидента, где му је полни орган хируршки спојен.

Тајланд (Фото: Јутјуб)

Према наводима локалних медија, туриста је платио курву у чувеном кварту црвених фењера у Патаји на истоку Тајланда. Секс са њом је био толико жесток да је мушкарцу буквално био ишчупан врх пениса, који није отпао само захваљујући кожи. У паници је позвао хитну помоћ, која је брзо дошла на место инцидента.

- Медицински радници на централи нису успели баш најбоље да разумеју туристу. Толико је викао и причао неповезано да су помислили да се догодило убиство. Зато је екипа хитне помоћи за свега неколико минута стигла у кварт црвених фењера - пишу тајландски медији.

Они додају да су болничари затекли стравичан призор у соби Британца.

- Он је стајао у гаћама, а у соби је била преплашена проститутка. Кревет је био сав натопљен крвљу. Било је толико крви да смо у први мах помислили да је неко избоден ножем - рекао је болничар Кхун Тумрин.

Према његовим речима, туриста је викао у паници и гласно стењао од болова тако да је једва успео да објасни шта се заправо догодило.

- Испричао нам је да је имао зверски секс, да је однос са проститутком био јако груб. Током секса успео је да исцепа кожицу и ткиво, који повезују врх пениса са остатком полног органа. Зато је било крви на све стране. Додатно, врх пениса му је буквално био отргнут и висио је само на кожи - објаснио је Тумрин.

Болничарима било смешно

Болничар Кхун Тумрин, који је са колегама пружио помоћ повређеном Британцу, каже је ситуација била јако смешна.

- Иако је туриста вриштао од болова, нисмо могли да се суздржимо, већ смо морали да се насмејемо. Британцу је било лакше кад је видео наше осмехе. Схватио је да ће све бити у реду - каже болничар.

Лакнуло им што није убиство

Како је истакао, болничарима је лакнуло кад су чули да није убиство у питању.

- Британац прво није хтео да иде у болницу јер га је било срамота због повреде. Зато смо му прву помоћ пружили у соби, а онда смо му објаснили да ипак мора у болницу. Тамо су му хирурзи зашили рану и вратили отргнути део полног органа на место - навео је Тумрин за тајландске медије.

Прочитајте ОВДЕ    све о застрашујућем предвиђању.

Извор: Информер/Српски телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА