Најновије

ХОРОР! МИСТЕРИОЗНИ "ЉУДИ ИЗ СЕНКЕ" СЕ ПОЈАВЉУЈУ СВЕ ЧЕШЋЕ! Истраживачи паранормалног нису сигурни да ли су демони или духови!(ВИДЕО)

Иако се помињу у многим културама, тек на почетку овог века покушали су дефинисати "људе у сенци" од стране истраживача паранормалних појава Хејди Холис, која их је описала као злонамерне паранормалне ентитете.

Демон (Фото: pixabay. com)

Између осталог, приметила је да су их одбацили Исусово име, што би указивало да су демонског порекла, али њену тврдњу нису потврдили сви сведоци.

Напротив, неки су рекли да их људи из сенке не нападају, већ су их само посматрали, а из ових прича се појавио низ различитих интерпретација о томе шта би могли бити и одакле долазе.

Дакле, Стивен Вагнер је дозволио могућност да људи у сенци нису духови или демони, већ пројекције људи који доживљавају вантелесна искуства, можда путници времена, становнике друге димензије, па чак и ванземаљце.

Шта год да је истина, просечни сведок ће вам та бића описати као тамну масу људског облика која се изненада појављује и која се може врло брзо кретати кроз простор, али и кроз зидове.

Посетиоци такође често виде људе у сенци који носе капе или дуге капуте, тврдећи да им је немогуће видети лице, понекад само црвене очи.

Људи из сенке никада не комуницирају са онима које посете и нестаће оног тренутка када схвате да су примећени. Ипак, то су само типична искуства с њима, јер постоје они који се заклињу да су људи из сенке покушали да их угуше.

Број оних који верују да су видели људе у сенци драматично је порастао у последњих двадесет година и сада је могуће пронаћи интернет форуме на којима често деле искуства.

Прочитајте ОВДЕ  застрашујуће баба Вангино предвиђање.

Извор: dnevno. hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА