Најновије

Жељко Митровић потврдио да је позвао Ољу Бећковић на телевизију Пинк

БЕОГРАД - Власник ТВ Пинк Жељко Митровић потврдио је да је позвао Ољу Бећковић на телевизију Пинк и да јој је за емисију "Утисак недеље" понудио плату од 5.000 евра, а на то и проценат од спонзора.
Хоће Утисак (Фото: Јутјуб скриншот)

Хоће Утисак (Фото: Јутјуб скриншот)

Према изворима Курира, "Оља је добила феноменалне услове, али и даље није донела одлуку". "Митровић јој је понудио више од 5.000 евра месечно, рекао јој је да сама бира термин емитовања, као и да ће имати потпуно одрешене руке када је реч о уређивању и гостима", опрецизира извор београдског листа.
Прочитајте још:
С друге стране, Оља Бећковић није била доступна за коментаре. Она је у понедељак искључила телефон и одбила да комуницира са новинарима. Оља данас и сутра неће укључивати телефон. У среду ће сама рећи шта има, сазнаје Курир од њених блиских сарадника. Проблем са емитовањем емисије "Утисак недеље", према наводима у медијима, настао је када је пословодство Б92 предложило Бећковићевој да своју емисију са националне фреквенције пребаци на кабловски канал Б92 инфо, који покрива тек око 60 одсто Србије. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА