Најновије

"Четири руже" у Црној Гори од 9. јануара! (ВИДЕО)

Крими драма „Четири руже“ премијерно ће у Црној Гори бити приказана 9. јануара 2020. године у Културном центру Бар од 19.00 уз присуство ауторске и глумачке екипе филма.

Драган Јовановић (Фото: Cinefest/Filmstar)

Културни центар Бар после дугогодишње паузе покреће рад биоскопа управо са црногорском филмском премијером „Четири руже“ у режији рођеног Баранина Василија Никитовића. Редитељ ће се пред барском публиком појавити у друштву глумаца – Бориса Миливојевића, Соње Колачарић, Милутина Милошевића, Марте Милосављевић, Јелене Јокић, Таре Тошевски и Миљане Поповић.

Кроз „Четири руже“ пратимо једног обичног човека кога је ноћна џунгла великог града привукла својим чарима и пороцима. Његова судбина испреплетена је са неколико паралелних прича смештених у амбијент ноћног живота Београда, а откриће нам дилеме и идеје са којима се сваки човек сусретне пре или касније. 

„Кренуло се од почетне идеје о ноћном животу, јер он у себи истовремено носи и привлачност и опасност, што је један парадокс у коме се данас налази читав свет. Филм је пун шокантних призора, преокрета и различитих емоција кроз које ја осликавам тренутак који живимо и поручујем да треба бити храбар и оптимистичан, без обзира на то колико нам реалност изгледа тешко. Наше руже, које су прелепе, опојне и мирисне, истовремено носе и трње, а такав је ваљда и живот" каже о свом редитељском првенцу редитељ Василије Никитовић.

Глумачку поставу предводе Драган Гаги Јовановић, Срђан Жика Тодоровић, Борис Миливојевић, Милош Самолов, Нада Мацанковић, Драгана Дабовић, Милутин Милошевић, Гордан Кичић, Соња Колачарић. У улози четири руже су: Марта Милосављевић, Јелена Јокић, Тара Тошевски и Миљана Поповић.

Посебну улогу у филму има музика која је према речима аутора често и сама режирала поједине сцене у филму. На соундтреку се посебно издвајају нумере „Сети се“ (Кугуарс), „Клизави прстићи“ (Мараја), „Љубав“ и „Послије нас“ (Павел), „Сутра“ (Лолобриђида)  „Дуге доње гаће“ (Рамбо Амадеус), „Midnight Walk“ (Кал),  „Ти ми се тако свиђаш“ (СевдахБејби & Ђикс вс Јакарта), „Ја и мој питбул“ (The Glissers).

Поред Културног центра Бар „Четири руже“ ће од 9. јануара бити и на редовном биоскопском репертоару у биоскопима Синеплекс Подгорица, Кадмус Синеплекс Будва, Синема 213 Никшић.

Прочитајте ОВДЕ  шта вас очекује у биоскопима Синеплекс у наредном периоду.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА