Најновије

ЧОВЕК ОД РЕЧИ! ВУЧИЋ: Не пада ми на памет да будем председник Србије! (ВИДЕО)

Код Александра Вучића је одавно јасно да тера људе да више верују њему, него својим очима и ушима. У преводу - да манипулише масом. Једна од реченица које ће обележити његову владавину свакако је она да се никада неће кандидовати за председника Србије, што је рекао у више наврата током 2015. и 2016. године.

Ево једног можда најатрактивнијег обећања. Реч је о обећању да се никада неће кандидовати за председника Србије, које је тако срдито изговарао гостујући на режимским телевизијама током 2015. и 2016. године.

- Нећу да будем кандидат за председника и не интересује ме место председника републике. Измислили у новинама. Дакле, нећу да будем кандидат за председника, поштујем рад председника Николића и подржавамо његов рад - рекао је Вучић гостујући на телевизији Пинк 30. јуна 2015. године.

Десет месеци касније, поново исто обећање.

- Не пада ми на памет да будем председник Србије, то је све што могу да Вам кажем, јер нећу да идем ни на какве председничке изборе, мени је народ дао поверење да будем председник Владе, да радим конкретан посао, тежак - рекао је 28. априла 2016.

У августу је све то поновио, само овога пута пред посланицима.

- Ја, као што сам вам рекао, нећу се кандидовати, хвала вам најлепше.

И на крају, четврти пут је истакао да му не пада на памет да буде председник Србије.

- А не, тај глупи Вучић говори о томе зато што хоће да победи на председничким изборима, а ја не желим, нити ћу се кандидовати - рекао је он у 13. октобра 2016. године.

Рекло би се после овог обећања, датог у више наврата, да се Вучић заиста неће кандидовати, те да ће  Томислав Николић остати први човек Србије. Међутим, познат као неко ко "држи до речи", 2. априла 2017. године изашао је на председничке изборе, победио и на том месту заменио Николића.

Лукашенко објавио све тајне његовог односа са председником Русије. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА