Најновије

АЛЕКСИЋ НАЈАВИО ЗВАНИЧНИ ПОЧЕТАК КАМПАЊЕ: Бојкот подршка режиму - ако изгубе Београд изгубиће власт!

Председник Народног покрета Србије и посланик Мирослав Алексић изјавио је да је опозиција у најгорим могућим изборним условима имала апсолутну победу у шест београдских општина, као и да би алтернатива неизласку на изборе, било повлачење из институција у наредне четири године.
Мирослав Алексић

Мирослав Алексић

„Четири године идемо уназад. Не можемо сада да бојкотујемо Београд, а да изађемо на изборе у Србији. Власт се бори да преживи, јер ако изгубе Београд изгубиће власт. Бојкот је директна подршка режиму. То би значило да предајемо Београд власти без борбе”, рекао је Алексић за телевизију Инсајдер, наводећи да је захваљујући борби опозиције већ промењено неколико изборних закона.

Он је потврдио да је коалиција „Бирамо Београд“ сакупила потписе за изборну листу и да ће је данас, на Дан победе против фашизма, предати Градској изборној комисије у Београду, чиме званично почиње кампању, пренела је данас НПС.

Како је Алексић навео, потписи за изборне листе за београдске општине, биће сакупљени у току недеље, а већ је предата листа у Нишу, упркос томе што, како је додао, власт то опструира.

„У свакој утакмици учествујем да победим, без обзира на процене. Низ малих, али важних победа је опозиција остварила последњих неколико година. Грађани се буде и желе промене. Грађани одлучују ко ће да представља Србију, и то је суштина“, рекао је Алексић. То би значило да предајемо Београд власти без борбе”, рекао је Алексић за телевизију Инсајдер, наводећи да је захваљујући борби опозиције већ промењено неколико изборних закона.

Он је потврдио да је коалиција „Бирамо Београд“ сакупила потписе за изборну листу и да ће је данас, на Дан победе против фашизма, предати бити предати Градској изборној комисије у Београду, чиме званично почиње кампању, пренела је данас НПС.

Како је Алексић навео, потписи за изборне листе за београдске општине, биће сакупљени у току недеље, а већ је предата листа у Нишу, упркос томе што, како је додао, власт то опструира.

„У свакој утакмици учествујем да победим, без обзира на процене. Низ малих, али важних победа је опозиција остварила последњих неколико година. Грађани се буде и желе промене. Грађани одлучују ко ће да представља Србију, и то је суштина“, рекао је Алексић.

Прочитајте ОВДЕ шта је Вулин поручио поводом Дана победе над фашизмом

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА