Најновије

ЧЕДА СА "ЗВОНОМ" ИЗЛАЗИ НА ИЗБОРЕ! Лудница на интернету: Јели црквено или оно на вратима? Чисто да знамо... (ФОТО)

Лидер Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић саопштио је да ће изаћи на изборе у оквиру покрета "Звоно а не странке".

Чеда Јовановић излази на изборе (Фото: Јутјуб)

"Покрет 'Звоно а не странке' – са свима који могу правимо широки грађански покрет који на изборе иде да би наша деца живела у мирној и срећној Србији", навео је Јовановић на Твитеру.


Истакао је да је постигао договор са Николом Самарџићем и покретом "Глас", са коалицијом Толеранција која окупља групу мањинских странака, са истакнутим младим лидерима попут Александра Симурдића, Ивана Ђурића, Наима Беширија, са низом удружења, група грађана, попут удружења младих професора и научних сарадника чији рад у Београду координира Жељко Ожеговић ослобођен било каквих страначких интереса. 

"Постигао сам договор и разговарам о заједничком изласку на изборе, и онај још важнији, о преузимању судбине у своје руке, о борби за мир, за договор о Косову, за афирмацију људских права и грађанских слобода и о превазилажењу свађа и подела и, на крају, о другачијој Србији, нормалној и нашој", наводи Јовановић.

Ова објава изазвала је прави хаос на друштвеним мрежама:

Прочитајте ОВДЕ шта је супруга творца Београђанке поручила Горану Весићу.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА