Најновије

ГОРАН ДАВИДОВИЋ: Не видим битну разлику између бивше и Вучићеве власти! (ВИДЕО)

Након једанаест година Горан Давидовић вратио се из Италије у Србију као слободан човек, ослобођен свих кривица у поступцима који су против њега покренути у време власти Демократске странке. У ексклузивном интервју за Правду Давидовић објашњава како је дошло до тога да буде ослобођен свих оптужби, ко му је дао надимак Фирер, у каквим је односима са Војиславом Шешељем, прави поређење некадашње и садашње власти, предлаже како би Србија требало да поступи са мигрантима.

Горан Давидовић (Фото: ХелмКаст)

Он деатаљно у емисији објашњава поступке који су против њега вођени и како се дошло до ослобађајућих пресуда, поступање полиције и суда, медијски прогон који је пратио њега и његове неистомишљенике.

Давидовић каже да, осим мало више слободе у правосуђу, не види битнију разлику између некадашњег и садашњег режима. Указује да и власт ДС и власт СНС вођене истом ЕУ идеологијом.

Давидовић у емисији открива и детаље недавног разговора са Војиславом Шешељем, однисима са појединим политичким партијама и покретима, и коментарише писање Блица да се његов Национални српски фронт спрема за предстојеће изборе.

Oн сматра да би Србија требала да депортује све мигранте, а да војска патролира границом и спречи њихов илегални улазак у земљу.

Репортажу о човеку који је одлучио да не региструје свој олтајмер и вози са таблицом “нерегистрован” погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА