Најновије

НАСТАВЉЕН РАТ! Зорана поново удара на Шешеља: Нисам амерички шпијун, али ти си највеће зло у српском друштву!

Потпредседница Владе Зорана Михајловић изјавила је данас да лидер Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ симболизује све у шта српско друштво не сме да се претвори, саопштено је из њеног кабинета.

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

Михајловић је говорећи о књизи коју је Шешељ написао о њој као америчком шпијуну, рекла да је почаствована што се нашла у друштву Вучића, Николића, Ђинђића, Коштунице и многих других о којима је он писао књиге.

“Не бих се изненадила да Шешељ можда напише и наставак, јер не намеравам да престанем да говорим о "џубокс политичару" и свему што је остало иза његове политике, која је донела само ратове, страдање, беду и понижење грађанима Србије”, констатовала је она.

Михајловић је оценила и да је усвајање закона који омогућује да у Скупштини Србије има 100 жена посланика одлично, и да је сад време за закон о родној равноправности.

Она је указала да је отпора увек било и биће када је родна равноправност у питању, али да, ако желимо модерно и развијено друштво, "морамо сви да се потрудимо да жене и мушкарци имају једнаке услове за живот и рад, што данас није случај".

“Ми померамо границе. И надам се да ће жене које буду ушле у парламент и у локалне скупштине такође допринети стварању модерног и отвореног друштва. И да ће учинити све да Србија коначно добије закон о родној равноправности”, закључила је Зорана Михајловић.

Прочитајте ОВДЕ зашто црногорска власт цензурише српске медије.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА