Најновије

"НЕЋЕТЕ МЕ СПРЕЧИТИ ДА БУДЕМ УЗ СРБЕ!" Министар Вулин оштро одговорио министру спољних послова Црне Горе!

Министар одбране Републике Србије Александар Вулин изјавио је да нико и ништа не може да га спречи да буде уз Србе заувек.

Александар Вулин (Фото: mod.gov.rs)

- Господин Дармановић лоше крије страх од свега што је симбол Србије. Да је могао да нам прекречи тробојке на реверима и то би урадио. Ако су униформе официра Војске Србије проблем на гробу Павла Булатовића, а зашто онда нису биле проблем на гробу Момира Булатовића? Тада је делегацију Министарства одбране Србије уз мене чинио генерал Желимир Глисовић и пуковник Мимовић, обојица у униформама - изјавио је министар одбране Републике Србије Александар Вулин.

Он је оштро одговарао министру спољних послова Црне Горе који је рекао да посета министра Вулина није била државна већ приватна и да "гроб Павла Булатовића није споменик од државног значаја па коришћење војне униформе није опција која се разматра".

- Је ли гроб Момиров културно добро, а Павлов није? Покажите нам одлуку којом сте то решили. Страх вам каља образ, и не трудите се да опонашате Хрватску баш у свему. Можете Ви и нешто сами да смислите. Нисте ме спречили да будем са Србима, и нећете - поручио је српски министар одбране.

Ђукановић гори од Хрвата: Милогорци тражили да наши официри скину униформе! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА