Најновије

МУДРИ МИТРОПОЛИТ УВЕК КОРАК ИСПРЕД МИЛА: Амфилохије ће спречити крвопролиће! Ђавољи председник доведен пред свршен чин!

Пошто је ДПС и у тајним и јавним службама безбједности постао шупаљ као Швајцарски сир, па све информације из кабинета Ђукановића процуре, као и из Вељовићевог вјерници не треба да страхују. Поготово је јавна полиција проблем режима јер неће да ударају по својим породицама, дјеци, женама и синовима.

Митрополит Амфилохије (Фото: Јутјуб)

Пише: Велимир Ераковић

Пошто је ректор Богословије, отац Гојко Перовић добио информације о пакленом плану монструма чији пад се само чека, Срби су се организовали. Митрополит Амфилохије је посјетио британску амбасадорку Алисон Кемп и све јој предочио.

Позван је и Патријарх Московски и све Русије Кирил и замољен од стране Митрополита да зле науме режима пренесе предсједнику Путину. Један разговор Путина са Ђукановићем или америчком амбасадом би ријешио проблем.

У међувремену Митрополит је наложио да се провери најснажни и најхрабри момци који учествују у литијама, организују како би лоцирали робијаше и провокаторе избацили их из литија и спрјечили сукобе. Митрополит Амфилохије и епископ Јоаникије позивају вјерни народ да у никад већем броју изађу на литију. Без имало страха од крвопролића, јер ће тиранин бити стопиран, као и његови сулуди планови.

Не дај Боже да жртва падне у Црној Гори, грађански рат нико не би могао да заустави. Тога су свјесни сви, осим Ђукановића и криминалаца око њега. Да има имало образа, пошто му је држава потпуно блокирана, повукао би се и дао оставку. Али како? Шта ће са остацима режима, њиховим новцем, некретнинама и позицијама? Ђавољи предсједник је доведен пред свршен чин. Мудри Митрополит је корак испред њега увјек, што је Србима највећа срећа. Колико Срба има и да су сви редом спремни на жртву сада виде сви. Толико да им нико не може ништа.

По свему судећи,чека се само Милов пад. Издат од најближих сарадника, практично без јавне полиције, не може дуго издржати. У Управи полиције не раде ништа сем што траже кртице и непослушне полицајце. Међутим, српски лоби у њиховим редовима има јасне инструкције и понаша се као да се ништа не дешава. Диктатора и сараднике то луди, али им нема спаса. Све што је почело мора завршити кад тад. Све што је пало, паду је склоно било, а Ђукановић никада није био ближи томе.

Митрополит му је помогао да дође на власт, Митрополит ће га са вјерним народом и маћи са власти. Чињеница је да је спријечио крвопролиће. Мудри деда, како га народ од милоште зове, неће стати на томе. Сотона мора пасти и предати се!

Митрополит је чак најавио своју мисију и потпуно довео издајника и усташу до лудила када је на литији цитирао Његошев Горски вијенац и Посвету праху оца Србије рекавши:

“Зна Душана родит Српка, зна дојити Обилиће, ал хероје ка Пожарске, дивотнике и племиће, гле Српкиње сада рађу, Благодарством Српство дише, бјежи грдна клетво, с рода, завјет Срби испунише!". Завјет је овога пута пад конвертита и издајника Мила Ђукановића и повратак изворној Српској Црној Гори.

Прочитајте ОВДЕ какав паклени план има балкански Чаушеску.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА