Најновије

МОРАО САМ ДА ИМАМ ТУЂУ ЖЕНУ: Толико ме је напалила, да сам морао да је поцепам

Одувек сам желео да јебем нечију жену. Сања 47 година, плавуша, радила је у једној трговини у коју сам свакодневно свраћао на путу до посла. Запала ми је за око од првог дана. Носила је углавном хаљине, некад дуже, некад краће али махом су све биле уске, уз тело.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Размењивали смо по коју реч сваки пут, о свакодневним и небитним стварима. С времена на време бих јој уделио комплимент, не да бих јој подилазио него зато што сам стварно то и мислио. Пријало јој је, видело се. Било јој је драго да чује, а и мени је било задовољство да похвалим њен изглед или хаљину. Није била не знам каква лепотица али је била привлачна жена. Варница је постојала, ложила ме је и фантазирао сам о њој.

Једном приликом док сам гледао часописе и новине, приметио сам крајичком ока како је “неприметно” повукла и затегла хаљину на доле да би јој груди више дошле до изражаја. Деколте и лепо упаковане сисе су кипеле само за мене. Како бих само скочио, зграбио их и загризао. Али морам признати да је све што сам у том тренутку урадио било то да сам платио шта сам узео и отишао. Од тада сам, наравно, кренуо у офанзиву. Када ме је следећи пут питала да ли желим још нешто, рекох јој:

- Ако може твој број телефона.

Променила је израз лица, уозбиљила се и пребројавала кусур да ми врати. Схватио сам да иза мене стоји муштерија и чека на ред. Други пут, када никог није било у близини, уз опет необавезно ћаскање и смешке, разменили смо бројеве. Бацио сам поруку, узвратила је. Једну, другу, трећу… Од зезања до озбиљних тема.

- Шта ти хоћеш од мене? Ја сам удата жена, немој да се играш с ватром - рече у једном моменту.

Објаснио сам јој детаљно колико мислим да је јебозовна и привлачна. Колико бих желео да је имам и свашта да јој радим. Колико ми убрзава пулс сваки пут кад је видим. Без устручавања, потпуно отворено и онако како уистину јесте.

- Једина ствар коју не желим - рекох јој.- јесте да теби направим неки проблем.

Знао сам да је само питање дана када ћемо се дохватити. Причала ми је како је у брачној заједници само због деце. Како нема више никакве хемије. Секс само кад мора и то је било одрађивање посла, попут прања прозора или кувања ручка. Без ватре и икакве страсти. После неколико дана дописивања ближио се и тренутак када ћемо се видети. Наравно није било могуће кад било, чекали смо ноћ кад њен муж ради трећу смену. Причао сам јој како мислим да јој једна црвена хаљина у којој сам је раније видео изразито добро стоји. Уз тело и мало изнад колена. Послала ми и слику двоје пари ципела са штиклама, да види које ми се више свиђају.

Договорили смо се где да је сачекам. Пола дванаест, улицу даље од зграде где живи. Још увек је било лето и неки од комшија су седели напољу или шетали. Зазвонио ми телефон:

- Ево кренула сам, јеси тамо? - тихо је питала и помало срамежљиво, што уопште није личило на њу.

То ми је било изузетно симпатично. Али и потпуно разумљиво, први пут је решила да превари мужа. А и ја ћу први пут је*ати удату жену. Ватромет у најави. Појавила се у тренерци и патикама, очекивао сам можда други аутфит али на крају крајева зар је битно. Уместо напред, уђе и седе на задње седиште аута. Опет тиха, срамежљива и стидљива. Та њена трема је вероватно учинила да ја будем више опуштенији. И чинио сам све да се и она осећа лагодније и да јој не буде непријатно.

Дошли смо код мене. Сели, разменили можда пар речи, загрлио сам је и пољубио. Желео сам је јако. И она је мене. Није хтела никакво пиће. Отишао сам на кратко да скувам кафу коју сам јој био обећао. Када сам се вратио дочекало ме изненађење. Седела је у оној црвеној хаљини коју сам јој спомињао и ципелама са слике. Имала их је у торби и пресвукла се док ме није било. Није смела тако да изађе из зграде из бојазни да је не види неко од комшија и свашта да помисли, па их је понела са собом. Логично, у патикама и тренерци је можда изашла да прошета. А где се шуња дотерана удата жена у сред ноћи?!

Спустио сам ону кафу на сто. Седела је прекрштених ногу, пола бутине је било откривено и севало. Груди набујале као тесто под утицајем квасца. Моментално ми се укрутио.

Руком сам кренуо од колена, клизио спољном страном бутине, испод хаљине и зграбио за гузу истовремено јој гурнувши језик у уста. Борили смо се језицима док сам полако прешао на сисе. Те њене дивне сисе које су ми толико боле очи, сада бивају малтретиране и гњечене од стране мојих дланова. Пружио сам јој руку наводећи је да устане. Прислонио сам је лицем уза зид и рекао:

- Госпођо морам да обавим претрес, можда кријете неко оружје - ништа није коментарисала, само је наслонила руке на зид.

Пришао сам јој с леђа и почео “претрес”. Кренуо сам од главе прошавши рукама кроз пуштену плаву косу. Спуштао се полако на доле преко груди, стомака и кукова. Благо клизио по глатким ногама доле до ципела, а онда лагано назад унутрашњом страном ногу и бутина. Задигао сам хаљину и спустио гаћице до чланака. Она увелико влажна, ја увелико крут. Хоћу да експлодирам. Откопчао сам свој каиш, спустио фармерице и гаће. Хтео сам да се забијем у њу из све снаге али ипак ушао сам нежно и полако.

Заронио сам у ужарени вулкан опијен врелином. Зајецала је. Још увек лагано истраживао сам њене дубине, левом руком држао за кук а десном за врат љубећи јој раме. Шапнула је:

- Не мораш да пазиш, не могу да затрудним.

Јао жено шта ми радиш. Почео сам да мењам ритам, убрзавао све више и забијао набрекли ку*ац у њу све јаче. Ноктима је покушавала да се држи за зид док сам је је*ао тако јако да сам хтео да је поцепам на два дела. Сваки пут кад бих се забио губила је равнотежу на тим њеним високим штиклама. Одржавала је некако баланс трудећи се да не стане незгодно и сломи ногу. Нисам ни марио, само сам је крвнички је*ао. Како је добро ту*ати туђу жену.

- О боже! - пар пута је изустила.

Почео сам да свршавам и да је пуним топлом спермом. Грчио сам се у њој а сперма није престајала да шикља, из мојих јаја право у дубине њене превреле пи*ке. Предиван оргазам.

- Исцуреће све на тепих - каже.

- Јебеш тепих.

Изашао сам, већ не више тако тврд. Део мојих сокова јој се слио низ бутине, а део пао на тепих. Ознојани и врући, лежали смо загрљени на кревету. Дивио сам се њеном телу, глаткој и нежној кожи. Много млађе девојке би могле да јој позавиде. Иако сам пушач нисам хтео да запалим цигару. Сваки пушач зна колико прија цигарета после секса али није подносила дим и нисам хтео да је гушим. Мазили смо се и љубили. Пожуда забрањеног воћа је велика. Вршњак је полако поново бивао све већи. Спустио сам главу између њених ногу. Клизио уснама према сочној брескви. Задржавала ми је рукама главу. Имала је осетљив клиторис и морало је само нежно.

Ушао сам опет у њу у мисионарској пози и водили смо љубав лаганим ритмом. Обухватила ме је ногама и стегла јако. Љубио сам јој образе и врат. Гризла ми је уво и гурала језик у њега. Подигао сам јој ноге на своја рамена не бих ли још дубље ушао. Лупао сам јаја о њу ухвативши јачи ритам. Овај пут сам јој свршио по стомаку и грудима. Лежали смо још мало и морала је кући.

Одвезао сам је и пожелео лаку ноћ. До следећег пута. Сутрадан поподне ми рече да није смела да се тушира у 3 сата ујутру јер би пробудила ћерку. Одремала је мало и ујутру отишла на посао. Целу преподневну смену је провела сва умазана мојом спермом. Дигао ми се док сам читао ту поруку.

- Јао жено шта ми, бре, радиш!

Да ли жене заиста сањају о великим пенисима прочитајте ОВДЕ.

Извор: happytv.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА