Најновије

ДПС СЕ РАСПАДА ПО ШАВОВИМА: Жестока свађа Ђукановића и Марковића након састанка са Амфилохијем

По први пут није нагађање да су Мило Ђукановић и Душко Марковић у жестоком сукобу због закона о слободи вјероисповјести. Изгледа је мудрост и духовност Митрополита Амфилохија, натјерала Душка Марковића да добро размисли о сулудом закону који је донешен.

Мило Ђукановић (Фото: predsjednik.me)

Пише: Велимир Ераковић

При том премијер који и даље има здрав разум види да се ДПС распада по свим шавовима,да чланови и функционери ове партије учествују у литијама породично и противе се одлуци владе.

Јасно му је наравно да кад чевски Ал Капоне оде са власти,ни он неће бити ту гдје је сад. Број људи у литијама му као полицијском експерту говори да је Ђукановић близу краја. Говори му и то што нико из Управе полиције не зна број лојалних полицајаца из обичних редова.Знају да постоји Српски лоби у полицији,али ни једног не могу да пронађу.

Због свега тога и преговора пет сати са Митрополитом буквално је заратио са Милом.Познат као бескрупулозан,рекао је да ће преговори бити настављени уз експертски тим. Питао га је зар мисли да једна НВО може бити црква државе.Рекао му је да уништава партију и да џаба пријети и наручује опрему за разбијање демонстрација.

Врло љут рекао му је да не пријети Србији, да што мање излази у јавност јер се само брука и бламира. Ђукановић му није остао дужан , али Марковић није марио за то ни мрву. Наш добро обавештен извор из Владе је рекао да је уље на ватру долио Тарзан Милошевић,бивши директор ДПС -а,а сада амбасадор Црне Горе у Србији.

Тарзан се жалио Душку да буквално на улицу из амбасаде не излази. Иначе је Тарзан за закон рекао да је лудачки и свом силом је против њега. Мојковачки клан који води Марковић је много јак тако да није у страху од Мила.

Чак му је рекао да се дозове у памет. Милу полако сви окрећу леђа,сем црне легије коју води Веселин Вељовић и Драгана Благојевића који се обогатио преко ноћи. Задњи подухват овога полтрона,коме су сво братство у Долима побиле усташе је нова кућа у Зети. Како од полицијске плате станови,најскупља возила и кућа?Само крађом.

Уз Мила је још пар  пропалих криминалаца из Никшића. Њима би била брука и да га напуште  ,али снагу немају више.Владавина Ђукановића се ближи крају ,само је питање дана и начина како ће отићи. Милом или силом,највјероватније ће одлучити центри моћи на западу који су потпуно разочарани садашњим понашањем потпуно унезвјереног Ђукановића.

Беогрдски синдикат написао песму за Црну Гору, послушајте је ОВДЕ!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА