Најновије

СНИМАЛИ ЗА ТАЧИЈА И КУРТИЈА САСТАНАК ИЗА ЗАТВОРЕНИХ ВРАТА: "Имамо посла са преварантима!"

Председник Вучић рекао је да су сарадници Хашима Тачија и Аљбина Куртија снимали њихова излагања на панелу у оквиру Минхенске безбедносне конференције.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Састанак је, иначе, одржан иза затворених врата, и касније пустили у јавност, али без његових коментара и одговора и Куртију и Тачију.

"Лично сам видео човека посебно задуженог да снима Тачијев говор, а исто тако и Куртијев. Они су све то пустили у јавност... Наилазите на зид ћутања када видите са каквим преварантима у региону имате посла", рекао је Вучих који се тренутно налази у Бриселу, на неформалној вечери, коју за лидере Западног Балкана организује председник Европског савета Шарл Мишел.

Према његовим речима, он је на Минхенској конференцији поштовао правила Четам хаус-а.

"Ја нисам преварант, који је научио да вара Европљане и све друге, мене нико није снимао, јер сам се понашао у складу са правилима Четам хаус-а. Медјутим, у њиховом снимцима које су пустили у јавност, мене нема нигде, ни речи, ни одговора. Нема ни како је ућуткан Аљбин Курти, ни шта сам свима њима на том месту рекао", казао је председник.

Он додаје, да се не може тако разговарати са људима којима не може да се верује, нити онима који елементарна правила пристојности не поштују.

"Касније се каже како све те информације са расправе нису исцуреле Аљбину Куртију. Само сам вам указао како су и кроз техничке детаље неодговорни људи су у стању да разарају сваку могућност компромиса и дијалога", истакао је Вучић.

Република Српска ће бити самостална! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА