Најновије

"Који мигрант жели да живи под Вучићем и да мота каблове за 200 евра?"

- Замислите да је неко из Авганистана дошао пешице до Србије и да остане да живи под Александром Вучићем у Србији, да мота каблове у некој фабрици за 200 евра. Да је човек прешо 5000 километара да би пред изборе мотао каблове у некој фабрици да се Вучић слика поред њега. То је смешно рећи - сматра уредник Правде Игор Маринковић моментаришући за ТВ Славија теорије о насељавању миграната у Србију.

Александар Вучић (Фото: Правда/Јутјуб)

Маринковић је жестоко критиковао актуелну власт СНС тврдећи да је направила корак више од некадашње у издају Косова и Метохије, подигла степен корпуције, појачала цензуру медија и од српске политике створила римејк серијала “Монти Пајтон”.

Он је објаснио да би једини начин мењања ситуације било да политичари и садашње и бивших власти заврше у затвору за своје издаје и криминална дела која су извршили.

Коментаришући изградњу путева и неке друге пројекте у Србији, Маринковић каже да би то било иодлично да километар ауто пута у Србији не кошта неколико пута више него било где у окружењу и да спољни дуг Србије није дуплиран од доласка СНС на власт. 

Он је коментаришући претње Вучића грађанима да ће Шиптари стићи до Варња, рекао да би председник требао да поднесе оставку ако није способан да заштити Србију од таквог сценарија.

Интервју са Ненадом Станићем, добровољцем који је био инспирација за песму Вила са Кошара погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА