Најновије

“ЊИХОВ ПРОГРАМ ЈЕ УТИЦАО НА МЕНЕ!“ Вишеструки шампион у боксу постао је члан Главног одбора Српске Деснице (ФОТО)

Саша Небрига Небригић, вишеструки шампион у боксу, победник међународних турнира, освајач бронзане плакете на првенству Европе, најбољи техничар златне рукавице потписујући приступницу одлуком председника Мише Вацића постао је члан Главног одбора Српске Деснице.

Миша Вацић и Саша Небрига Небригић (Фото: Српска Десница)

Поред истакнутих спортских резултата, Небригић се упоредо бави музиком, а имао је и запажене епизодне улоге у домаћој кинематографији, од којих посебно истиче серије Убице мога оца и Јужни ветар.

„Саша Небригић, поред својих спортских и уметничких успеха, је имао и успешну политичку каријеру као одборник у Скупштини града Београда испред СРС-а, у периоду 2008/2012.године. У истом периоду био је и члан Градског Савета за спорт, образовање и омладину“, казао је Миша Вацић, додавши да у Српској Десници увек има места за праве патриоте који својим личним примером доприносе развоју ове партије.

Саша Небрига Небригић (Фото: Српска Десница)

Небригић је рекао да је постао члан Српске Деснице првенствено због њеног лидера којег познаје још са великог митинга за одбрану Ратка Младића и Караџића 2008. године.

„Страначки програм Српске Деснице је такође утицао на мене, а највише део програма који се односи на предлог да се у наше школство уведу у обавезно физичко васпитање бокс, рвање и џудо, по узору на велику братску земљу Русију. Такође, коначно на значају добијају праве патриоте и борци против страних издајника, борци за Србију и Српски народ, не заборављајући на ветеране који су бранили нашу земљу и Србе широм Српских земаља и територија.“

Миша Вацић и Саша Небрига Небригић (Фото: Српска Десница)

Како је француски пуковник стао у одбрану српског народа прочитајте ОВДЕ.

Извор: nacionalist.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА