Најновије

НОВА УЈДУРМА МИЛОГОРАЦА! ПРОМЕНА ПАСОША И ЛИЧНИХ КАРАТА У ЦГ: Мило спрема изборну крађу под параваном бирократских формалности!?

Министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић, информисао је у понедељак највише представнике дипломатског кора, Европске уније и ОЕБС-а, у Подгорици да ће од марта почети промена пасоша и личних карата држављана Црне Горе што је наишло на подозрење страних делегација пошто се ова админстративна радња спроводи у изборној години.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Према незваничним информацијама, први човек МУП сазвао је хитан састанак у Вили “Горица”, покушавајући да објасни како је одлука о промени образаца пасоша и личних карата донета у склопу редовне процедуре, као и да она нема везе са чињеницом да су у 2020. одржавају избори.

Међутим, примедбе амбасадора су, како преносе извори, на састанку биле више него очигледне, а поједини међу њима су јасно ставили до знања да ће то ставити под сумњу цео изборни процес, који је и у годинама за нама праћен бројним повредама регуларности политичке утакмице.

У осудама ове идеје предњачио је шеф Делегације ЕУ Аиво Орава, који је потез црногорског режима оценио као бескрупулозан, јер измена обрасца личних докумената у моменту када је блокиран рад Одбора за свеобухватну реформу изборног законодавства Скупштине Црне Горе, упућује на закључак да власт припрема изборне махинације, а да је цела поменута акција само бирократски параван за тај наум који поништава суштину демократије.

Прочитајте ОВДЕ шта је поручио патријарх Иринеј поводом дешавања у ЦГ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА