Најновије

НОВИ УЖАСАН СЕКСУАЛНИ ТРЕНД: Пажљиво прочитајте у чему је штос, тотално је сулудо

“За пола ноћи” све је раширенији феномен међу сексуално активним девојкама, али и младићима. Ако се питате шта је то, одговор је врло једноставан. То је покушај секса за једну ноћ, који се неславно завршио.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

За разлику од некадашњих дама, клинке новијих генерација немају живаца ни времена да га губе на фрајере који им не одговорају у кревету, али ни на оне који су препијани за акцију.

Зато, ако виде да се ствари не одвијају како би требало, оне не чекају ни јутро, нити чекају да он заспи да се кришом искраду у пола ноћи, већ сасеку ствар у корену.

Ако треба, покупиће своје прње и отићи у пола (лошег) секса. Од 2011. године, а нарочито са растом популарности Тиндера, апликације за необавезно мување са људима у близини, овај феномен добио је и своје име “халф нигхт станд”.

Док је код мушкараца уобичајена пракса да збришу са места догађаја одмах након оргазма, жене одлазе, јер је он – изостао. Другим речима, чим схвате да неће добити оно што желе, даме исте секунде одлазе кући, како би и њега и себе поштеделе даље срамоте.

Момцима углавном не смета превише овакво женско понашање, али ипак им буде криво што немају другу прику да се “покажу на делу” и исправе ствар, јер им та девојка једноставно неће више никад дати другу шансу.

Овакав “пробај, па ако не ваља бежи” секс најпопуларнији је међу двадесетогодишњакињама, али и старије све више прихватају овај тренд. У 21. веку необавезан секс је нешто у чему многи уживају, али нико неће на силу. Уосталом, знате како се каже “кад не иде, не иде”. И нема приче.

Прочитајте ОВДЕ  све о новој пози идеалној за оне са мањим “поносима”.

Извор: espreso. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА