Најновије

ЈУТКА ПОЛУПАО КАНЦЕЛАРИЈУ И ФИЗИЧКИ НАПАО СВОГ НАСЛЕДНИКА! Дивљање у згради општине

Милутин Јеличић урлао на председника општине Брус Сашу Милошевића јер је сумњао да је он дао информацију Куриру о утаји још једног стана од 65 квадрата на Врачару, вредног 140.000 евра

Милутин Јеличић Јутка (Фото: Јутјуб)

Милутин Јеличић Јутка, бивши председник општине Брус, упао је у озбиљну параноју због страха да му најближи сарадници окрећу леђа и одају његове бизнис малверзације, па је у бесу чак физички насрнуо на свог наследника Сашу Милошевића, открива Курир!

Јеличић је, како сазнајемо, прошлог понедељка наочиглед запослених жестоко напао Милошевића у згради општине Брус.

Сведоци и шок

Како тврде упућени, повод због ког је Јеличић направио хаос и преврнуо сто у кабинету заправо је Курир, тачније наши текстови у којима пишемо да је Јутка сакрио стан на Врачару од 65 квадрата, вредан 140.000 евра!

Јеличић, наиме, сумња да је Милошевић главни кривац што смо га раскринкали, после чега је Агенција за борбу против корупције против њега покренула поступак. Јеличићу је због овог дела, за које је раније био условно кажњен, а које је поновио, запрећена казна до пет година затвора.

- Инцидент се десио у прошли понедељак. У кабинету председника општине Милошевића настао је хаос. Јутка је урлао на Милошевића, између осталог, јер мисли да је Саша давао информације Куриру о његовом стану у Улици Светозара Марковића у центру Београда, али и због издавања дозвола за привремене објекте на Копаонику. Жестоко су се посвађали, било је чак и превртања столова. Сви су били у шоку јер је Саша близак Јутки, испред зграде суда у Брусу био је његова подршка на једном од суђења са Маријом Лукић. Али, ето, Јутка је напао и свог човека кад је посумњао да он открива његове марифетлуке - наводи саговорник Курира.(

Уочи избора Јутка поцепао и СНС

Јеличић је успео и да поцепа одборничку групу СНС у општини Брус. Незадовољни његовим деловањем, део напредњака је формирао своје одборничке групе, па су тако, уместо две одборничке групе у Скупштини општине Брус - СНС и „За Брус“, сад у локалном парламенту њих четири. Нове су „За модеран Брус“ и „За савремени Брус“, обе настале од СНС.

(Не)коректни односи

Јеличић није одговарао на позиве Курира, док Милошевић, очекивано, тврди да је у коректним односима с претходником на месту председника општине Брус:

- Далеко било, никакве свађе није било. То су све лажи и дезинформације.

Подсетимо, Курир је крајем јануара објавио да Јеличић није пријавио стан у Улици Светозара Марковића у Београду и да је на тај начин по други пут утајио некретнину од Агенције. Он је за скривање имовине октобра 2019. осуђен условно на осам месеци затвора, с роком провере од две године, што значи да је прекршио условну. Агенција је утврдила да Јеличић није пријавио стан и покренула је поступак.

Кога се Мило највише плаши, сазнајте ОВДЕ!

+

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА