Најновије

НЕМАЧКИ ПОСЛАНИК ОБЈАСНИО: Срби, не дајте Косово! Србија никада не би требала да уђе у НАТО

Посланик левице у Бундестагу Александер Ној поручио је у интервјуу за Српски телеграф да Србија никако не би требало да уђе у НАТО, а да је Косово мафијашка држава коју је Немачка, нажалост, признала.

Александер Ној (Фото: Јутјуб/ Правда)

- Две године сам службовао у Звечану као члан ОЕБС и из прве руке сам упознат са ситуацијом на Косову и Метохију - каже Александер.

Какве утиске носите из тог времена?

- Ако имате јасан поглед и одозго гледате на политичку ситуацију, онда вам брзо буде јасно да постоји једностраност и да не може једна мала држава, као што је Србија, бити крива за све што иде по злу у свету. Лично сам се уверио каква је ситуација на Косову, како живе Албанци, а како Срби, и јасно ми је ко је ту агресор, а ко жртва.

Како коментаришете формирање војске Косова, у којој ће бити и бивши чланови терористичког ОВК?

- Немачка, Америка и ЕУ су окупирале територију Косова и под њиховим патронатом се сада формира и та војска. То што ће се наоружавати бивши чланови ОВК и терористи никога на западу не занима. Још 2005. године немачка тајна служба навела је Тачија и Харадинаја као мафијаше и терористе, али су они и даље добро дошли у Берлин јер је све само ствар интереса.

Да ли је могуће да је Немачка затражила од тзв. косовске владе увођење такси на српске производе како би приморала Београд да изађе из преговора са Приштином?

- То уопште није искључено. Немачка је 1999. водила рат против Србије, има близак савез са Албанцима и Београд од Немачке не може да очекује ништа по питању Косова. И то се неће брзо и лако променити.

У разговору са српским министром одбране Александром Вулином рекли сте да Србија никако и никад не треба да постане члан НАТО. Зашто?

- Има много разлога зашто Србија не треба да буде члан ове војне алијансе - бомбардовање, крађа територије Косова и Метохије, али и значајни финансијски издаци које бисте имали приступањем овом савезу. Хтели или не, морали бисте да купујете скупе америчке, француске и немачке војне системе, а тај новац можете да паметније да искористите, рецимо, за инфраструктуру. Приступањем ЕУ и НАТО, Србија не би више била газда у својој кући!

Шта је, у ствари, НАТО?

- То је војни инструмент САД који жели да своје интересе на глобалном нивоу оствари војним путем и не дозвољава било какву конкуренцију. Противницима попут Кине и Русије уводе економске санкције, воде трговинске ратове... Једном речју, НАТО под вођством Америке има мафијашку структуру.

Мило спрема изборну крађу под параваном бирократских формалности. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА