Најновије

СРБИЈО, НА НОГЕ! СПРЕМА СЕ ХАОС НА КОСМЕТУ! Иза свега стоји држава која је наредила Приштини да уведе таксе нашој земљи?!

Део међународне заједнице, који не жели стабилност на Балкану, у наредном периоду поново ће покушати да отвори нови конфликт на Косову и Метохији, како би се скренула пажња са Црне Горе и великих народних литија. Ово је, наводно, план једне од најмоћнијих земаља у ЕУ, а сумња се да је иста држава наговорила Приштину да уведе таксе Србији.

Хашим Тачи и Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Наводно, на том плану се увелико ради, а све за циљ има да се отварањем новог жаришта на КиМ, натера Србија да се изолује од дешавања у Црној Гори и да се покуша унети раздор у Српској православној цркви.

Јасно је да је народно јединство и слога и заједништво у СПЦ камен спотицања оног дела међународне заједнице који подржава актуелни режим у Црној Гори.

Зато је план да се притисне Србија везано за решавање статуса на КиМ, како би се проблем из Црне Горе и медијска пажња преселили на њима познатији терен.

Српско јединство, које није нарушено разним медијским спиновањима у Црној Гори, као и одлучни и јединствени ставови СПЦ, натерало је оне структуре ван Црне Горе да се додатно активирају.

Пошто је сва медијска и свака друга пажња региона усмерена на Црну Гору, у наредном периоду ћемо бити сведоци покушаја да се рефлектори оних којима не одговара народна и црквена слога, упере у другом правцу.

Зато је Косово и Метохија идеална у њиховом сценарију покушаја слабљена утицаја СПЦ у Црној Гори. Рачунају, играњем на ту карту, да би могло доћи до трзавица у самој Цркви, да се вештачком кризом отупи оштрица народног незадовољства у Црној Гори.

За истицање тробојке казна од 5.000 евра, а може се и у затвор! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА