Најновије

ПОМЕШАНИ ОРГАЗАМ: Техника која жени пружа двоструко јачи и снажнији врхунац

Вагинални оргазам је често недостижан, али то не значи да не можете да постигнете врхунац уз помоћ феноменалне технике у сексу!

Илустрација (Фото: принтскрин)

Један од популарних потеза за постизање задовољства, познат под називом "помешани оргазам", доживљава се вишеструком стимулацијом различитих делова тела у исто време па не знате да ли је стимулација једне тачке узрок врхунца или комбинација више њих.

Иако звучи компликовано, уз само пар једноставних трикова можете да уживате у потпуно новом искуству и да доживите вишеструке оргазме у исто време - вагиналне, клиторисне, аналне и ерогене.

Помешани оргазам се дефинише као клиторисни и вагинални оргазам који се дешава у исто време. Технички, реч је о два истовремена оргазма који изазивају интезивније грчење мишића. 

Први корак за практиковање ове технике за постизање задовољства је да стимулишете клиторис и вагину. Кључ је да пронађете чувену Г тачку, најсензитивнији део тела који игра улогу интерног клиториса. Корен клиториса налази се одмах иза предњег вагиналног зида што значи да додиривањем Г тачке такође стимулишете део клиториса.

Други корак се односи на клиторисни оргазам. Врхунац се постиже благим притиском руке и кружним покретима преко вулве, а за стимулацију ове тачке најбоље је користити лубрикант. Клиторис је структура величине грашка која се налази на врху женске вулве. Врх клиториса видљив је и већи је него што многи људи мисле.

За стимулисање можете користити прсте или језик, у зависности од жеље вашег партнера.

Свака здрава љубавна веза треба да има ових 7 врста секса. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА