Најновије

Српски навијачи спремни да бране литије

Пошто се појавила информација да ће навијачи из окружења могуће напасти литије у Црној Гори, морам то да демантујем. Без обзира на наше сукобе и љубав према различитим клубовима, наше национално опредјељење је исто.

Литије у Црној Гори (Фото: Јутјуб)

Пише: Велимир Ераковић

Јужна трибина, Сјевер, навијачи Рада и осталих клубова Србије би само помогли браћи из Црне Горе, а не их нападали. Можда је још само код ултраса у Србији јако заступљен осјећај ко смо и шта смо.

То се најбоље види на утакмицама, гдје кореографијама и скандирањем дајемо подршку браћи из Црне Горе. Што се тиче група из окружења,знају да од Српских навијача код којих национално осјећање надилази боје клуба и који су физички најјачи, не смију кренути ка Црној Гори.

Прво, Варвари преко Мораче су Срби и њих је највише, а Војводе имају само малу усташку групицу коју предводи неки Зечевић и који је осјетио на изборима снагу Српске редарске службе. Остали су сви Срби.

Због свега овога, Мило се не може уздати у навијаче а и не пада му на памет. Навијачи ће бодрити своје клубове свим срцем и подржавати праведну борбу Срба за своја права у Црној Гори.

Иринеј хитно долази да спречи цепање цркве! Више о томе ОВДЕ!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА