Најновије

ЦРНОГОРЦИ БИ ЦРКВУ БЕЗ МИРАША! Милу пала на памет нова лудачка идеја! Ево коме Ђукановић нуди да буде на челу тзв. ЦПЦ

Пошто су и Монтенегрини постали свјесни "квалитета" предсједника НВО Црногорска црква, Милу је такође црквено потпуно незнаном човјеку пала на памет лудачка идеја.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Пише: Велимир Ераковић

Вођен Украјинским сценаријом и мотивисан расколом у Српској цркви у Америци, који није први те врсте и гдје ће ствари брзо доћи на своје, поучен чак и од Папе која је једина канонски призната црква, понудио је преко својих изасланика да Митрополит Амфилохије Радовић буде на челу Црногорске православне цркве.

Неко га је научио да је канонски то могуће, јер Митрополија има још три епархије и Владику Диоклиског Методија. Мираш и његова НВО би били угашени, а он би имао државну цркву. Из црквених кругова се чуло да  Митрополит није могао да вјерује шта Ђукановић планира.

Рекао је да се увјерио у његову безбожност, атеизам и безобразлук, али и да је мислио да му је макар мало разума остало. Поручио му је да Митрополија црногорско приморска и све епархије припадају једној и јединој Српској православној цркви, а исто као и Руске, Александриске, Антиохијске, Грчке, Румунске и тако даље Васељенској патријаршији.

Поручио је да у држави какву он прави и напада светиње, демонској, одрођеној од себе, држави која се одриче великана највише одговара Мираш Дедеић и његова НВО. Као и да људска глупост нема границе.

Прочитајте ОВДЕ како су српски навијачи спремни да бране литије.



Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА