Најновије

КОСТИЋ: Нека Вучићеви сателити иду на изборе, Двери ће остати доследне бојкоту! (ВИДЕО)

Гост у емисији "Онамо Намо" ТВ продукције Хелм Каст", коју води Велимир Ераковић, је био магистар и подпредседник Двери Иван Костић. У занимљивом разговору говори о стању у Црној Гори и поноси се народним бунтом у њој.

Иван Костић (Фото: Јутјуб)

- Нека Вучићеви сателити иду на изборе, Двери ће остати доследне бојкоту, рекао је Костић, а причао је и о бојкоту Митрополита Амфилохија од стране званичне власти у Србији.

Апострофирао је Вучићеву издају Косова и Метохије и уништавање комплетног друштва. Залаже се за домаћинску и здраву, а не криминалну Србију.

Причао је о тешком уласку у грађански савез и оштро критиковао Зеленовића и Бастаћа, као и организацију “Један од милион” што ипак иду на изборе. Костић се оштро противи закону о смањењу цензуса на 3 посто, називајући то Вучићевом новом преваром, а оне који буду учествовали на изборима именовао сателитима власти.

Саговорник брани одлазак Бошка Обрадовића код Америчког амбасадора и тврди да се разговори морају водити са свима. Презадовољан је резултатима Двери у средњој и западној Србији. Војводина по њему није проблем, али се боји превеликог утицаја Запада на Вучића. На крају закључује да је бојкот једини прави пут и да Двери неће одустати од њега. 

Ево зашто је Гренелу стало до Косова! Ако успе, Трамп му је обећао највреднију награду!  Прочитајте ОВДЕ  још детаља.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА