Најновије

У ПРОДАЈИ КАРТЕ ЗА АНИМИРАНИ ФИЛМ "НАПРЕД": Додатних 24 сата магије је време које треба искористити на најбољи могући начин!

На благајнама одабраних биоскопа можете купити карте за специјалне пројекције најновијег анимираног филма НАПРЕД , а које ће бити одржане у суботу 29. фебруара!

Инсерт из филма (Фото: Парамоунт)

Ова необична, духовита и нежна прича о љубави и топлини која влада међу члановима породице заслужује један посебан дан - онај најчудеснији, који се јавља сваке преступне године и који нам омогућава један дан више са људима које волимо!

Додатних 24 сата магије је време које треба искористити на најбољи могући начин, уз породицу и пријатеље, радећи нешто што ће нас насмејати, разнежити наша срца и развући широк осмех!

Због тога не оклевајте, будите брзи и обрадујте себе и своје малишане биоскопским картама за анимирану авантуру "НАПРЕД" (ОНWАРД) која ће се пре редовног старта приказивати само 29. фебруара у одабраним биоскопима.

Од данас карте за филм препун чуда, вилењака, једнорога, и наравно љубави можете купити на благајнама биоскопа: Синеплекс Ушће Шопинг Центар, Синеплекс 4Д Делта Сити, Синеплекс БИГ Београд, Рода, Таквуд, Сине Гранд Капитол Парк Раковица, Комбанк Дворана, Фонтана, Арена (Нови Сад),  Синеплекс Променада (Нови Сад), СинеСтар (Нови Сад), СинеСтар (Зрењанин), СинеСтар (Панчево),  Синеплекс Ниш, Вилин Град (Ниш), Синеплекс Крагујевац Плаза, Еуросинема (Суботица), Абазија (Суботица), Кадмус  Синеплекс (Будва) и Синема 213 (Никшић).

Филм "НАПРЕД" ће бити приказан у 2Д и 3Д технологији, титловано и синхронизовано на наш језик.

Радња филма смештена је у предграђе измишљеног света, а главни ликови су два брата, тинејџери вилењаци. Они ће кренути у невероватно путовање, како би открили да ли је преостало још мало магије. Из студија Пиксар Анимејшн стиже нам потпуно нов, оригиналан филм који у наше биоскопе, на редовни репертоар стиже 5. марта ове године.

Сјајни глумци учествовали су у синхронизацији: Владан Илић, Никола Тодоровић, Весна Станковић, Јасмина Аврамовић, Борис Пинговић, Ђурђина Радић, Добрила Илић, Маја Оџаклијевска и други, а под вођством редитеља Владимира Марковића Лунyја.

Прочитајте ОВДЕ   шта сте то можда пропустили а биће вам жао.

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА