Најновије

ВЉОРА ЧИТАКУ СЕ ПРАВДА: У гаф са Јамајком умешане и многе друге стране!

Након што је демантована вест да је Јамајка признала независност Косова, косовска амбасадорка у Сједињеним Америчким Државама Вљора Читаку рекла је да су у случај умешане и многе друге стране, али да би за њу данас било недипломатско, нетачно и антинационално да се заштити, открије имена и детаље.

Вљора Читаку (Фото: Јутјуб)

Она је на Фејсбуку написала да ће све бити разјашњено на време.

“Није први пут да ме потпредседник владе Хаки Абази клевета и не разумем зашто. Раније нисам одговарала јер господин Абази није обављао јавну функцију и није имао јавну одговорност” написала је она.

Додала је да се уздржала да јавно говори о хаосу изазваном (не) признањем Јамајке јер су, како је написала у то умешане многе друге стране - стране ван Косова.

“За мене би данас било недипломатско, некоректно и антинационално да се заштитим, откријем имена и детаље.Јавно кажем потпредседнику владе да ме као потпредседник владе никада није контактирао да разјасним ситуацију, ако не жели да мене контактира, онда нека контактира Министарство спољних послова”, навела је Читаку

Подсетила је да је “познато је да је постављена за амбасадора преко политичког кључа, баш као и многи други амбасадори”.

Ово није преступ или нешто ванредно. У ствари, то је регулисано законом. Као амбасадор, служила сам Косову. Цео живот сам честито радила и таква ћу и даље бити”, написала је амбасадорка.

“Нећу дозволити да се рад и труд мојих колега оцрни и осујети. Веома сам поносна на рад својих колега и част ми је што сам амбасадор Косова у Вашингтону”, написала је Читаку.

Zëvendës Kryeministri i Kosovës, z.Haki Abazi qenka marrë pak me mua. Më paska quajtur mua dhe Ambasadën në SHBA...

Posted by Vlora Citaku on Saturday, February 22, 2020

Милачић одбрусио Миловом министру одбране! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Косово Онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА