Најновије

"МИЛО КРИО МЛАДИЋА И ДАВАО ОРУЖЈЕ ВОЈСЦИ У СРЕБРЕНИЦИ!" Испливала највећа Ђукановићева тајна (ВИДЕО)

Бивши потпредседник Владе Србије Небојша Човић каже да је црногорски председник Мило Ðукановић давао оружје и гориво српској војсци у Сребреници и крио генерала Ратка Младића у Црној Гори.

Мило Ђукановић (Фото: predsjednik.me)

Човић је за ТВ Прва иронично прокоментарисао да је Ђукановић то "заборавио" и "одједном се просветлио" па сада тврди да се у Сребреници догодио "геноцид".

- Мило Ђукановић се одједном просветлио када је реч о Сребреници и с тога га треба подсетити да је он тај који је давао и гориво и оружје. Заборавио је да је крио Младића на простору Црне Горе, а данас, како каже, нема дилему да се тамо догодио геноцид - рекао је Човић.

Он је упитао Ђукановића да ли има дилему какво му је тренутно стање у Црној Гори и да је 2006. године, када је дошло до одвајања Србије и Црне Горе, како је навео, дуг земље на чијем је челу био око 700 милиона евра, а БДП 1,8 милијарди евра, док је сада дуг 3,8 милијарди евра и БДП 4,6 милијарди евра.

- Питам га зашто не прича мало о афери ''коверат'' и најновијем извештају у вези са приступањем Црне Горе ЕУ, где су таксативно наведене све примедбе, међу којима је и она која се односи на Закон о слободи вероисповести, јер тамошње власти нису ни Европску комисију успеле да убеде зашто су донели тај закон - навео је Човић.

Он је рекао да Ђукановић крије те ствари, бежи од унутрашњих проблема, афера, криминала и корупције, непостојања владавине права...

- Све то Ђукановић мора да крије па се сада ођедном просветлио и у вези са Сребреницом, и у вези Дубровника, и писма патријарху Павлу из 1993. године. Зато му је сада једини излаз спиновање, замена теза, прича о малигном утицају Русије, мешању Србије у унутрашње ствари у Црној Гори... А шта су његове изјаве него мешање у унутрашње ствари БиХ - упитао је Човић.

Према његовим речима, Ђукановић само жели да се представи међународном фактору као неко ко је још потребан и зато покушава да направи амбијент да су Срби и Србија криви за све.

Човић је оценио да све ове ствари и афере са којима се Ђукановић сусреће, није произвео Београд нити Србија, већ он сам и његова партија.

Мило одлучан да сломи отпор СПЦ! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА