Најновије

СИНЕПЛЕКС: Посластице за клинце, али и 96 ФЕСТ премијера Вудија Алена, Клинта Иствуда, Романа Поланског...

На репертоару Синеплекс биоскопа 4Д Делта Сити, Синеплекс УШЋЕ Шопинг Центар и Синеплекс БИГ Београд биоскопа за период од 27. фебруара до 4. марта налазе се три нова наслова, филсми фестивал, једна премијера и пренос Метрополитен опере.

Цртаћ "Напред" (Фото: Синеплекс)

За почетак ту је комедија са славном Селмом Хајек.

,,К’о шеф”

- Најбоље пријатељице Миа и Мел уживају у животу, водећи њихову козметичку компанију, које су створиле од нуле. Нажалост, западају у финансијски проблем, када добијају више него примамљиву понуду од неприкосновеног мага козметиче индустрије, Клер Луне. Та понуда довешће у питање пријатељство које између Мие и Мел траје годинама.

,,Зов дивљине”

– Од студија 20 Сенчури Фокс стиже прича заснована на истоименом роману Зов дивљине у којој упознајемо Бака, пса великог срца чији се, до скоро савршени живот, окреће наглавачке. Одједном га селе из свог дома у Калифорнији и одводе у егзотичне дивљине Аљаске у време Златне грознице с краја 19 века. Као новајлија запослен у екипи паса који вуку санке за достављање поште, а касније и вођа тима, Бак доживљава авантуру живота и коначно проналази свој мир када постаје сам свој газда. ЗОВ ДИВЉИНЕ користи врхунске визуелне ефекте и технологију анимације како би животиње у филму учиниле потпуно реалистичним и емоционално аутентичним ликовима.

,,Мали Џо”

- На репертоару Синеплекс УШЋЕ Шопинг Центар биоскопа наћи ће се филм о Алис која је самохрана мајка посвећена узгајању биљака у корпорацији која се бави развојем нових врста. Једна од биљака је и посебан цвет који је не само леп већ има и терапеутско дејство. Наиме, ако се држи на идеалној температури, адекватно прехрањује и ако се са њим редовно разговара, цвет особу кој га поседује чини срећном. Против правила компаније јунакиња односи један овакав цвет кући као поклон свом сину тинејџеру Џоу. Цвет називају Мали Џо. Алис, међутим, убрзо почиње сумњати да цвет и није тако безопасан као што његов надимак сугерише.

48.МЕЂУНАРОДНИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ- ФЕСТ 2020- ОД 28. ФЕБРУАРА ДО 8. МАРТА

48. ФЕСТ ове године наћи ће своје место у Синеплекс УШЋЕ Шопинг Центар биоскопу! Као и сваке године, програм ФЕСТ-а красиће најзапаженији наслови протекле сезоне, као и они од којих се очекује да буду учесници многих других фестивала у наредној сезони. Овогодишњи ФЕСТ имаће неколико програмских целина: Главни такмичарски програм, Главни програм – ван конкуренције, Гала, ФЕСТ 48, ФЕСТ Фокус, ФЕСТ Фокус ван конкуренције, ФЕСТ класик и Специјалне пројекције. Овогодишњи ФЕСТ премијерно ће представити публици 96 филмова, међу којима су најновија остварења филмских великана Вудија Алена, Клинта Иствуда, Романа Поланског и многих других. Карте су у продаји на благајни Синеплекс УШЋЕ Шопинг Центар биоскопа по цени од 400 динара!

ПРЕМИЈЕРА АНИМИРАНОГ ФИЛМА ,,НАПРЕД”

Премијерна пројекција филма ,,Напред” одржаће се 29. фебруара у 18 часова уз присуство глумаца у Синеплекс 4Д Делта Ситy биоскопу. Смештен у свет фантазије, филм НАПРЕД прати два брата вилењака, тинејџера, који се упуштају у авантуру како би открили да ли и даље постоји магија.

ПРЕНОС МЕТРОПОЛИТЕН ОПЕРЕ ,,АГРИПИНА” ИЗ ЊУЈОРКА

МЕТ опера ,, Агрипина”- У Метрополитеновим првим извођењима Агрипине, Хенделово сатирично представљање секса и политичке моћи, Сир Дејвид МекВикар обнавља продукцију која је првобитно била креирана за Монеа у Бриселу 2000. године, изазивајући скандал тврдњама да Римско царство никада није пало, већ је једноставно наставило да постоји до данас. Држање искривљеног огледала у савременом друштву (што је Хендел урадио када је представљао ову оперу) кроз продукцију симболизује корумпираност И интриге политичке класе, коју је Џојси Донато оживела као моћна царица Агрипина, Бренда Ри као заводница И сплеткарош Попеа И Кејт Линдсеј као беспомоћна тинејџерка Нерон. Дејвис је у улози амбициозног официра Отона, а Метју Роуз је цар Клаудије на чијем упражњеном трону Агрипина покушава да постави свог сина. Диригент је Хари Бикет, познат по својим интерпретацијама барокног стила.

Прочитајте ОВДЕ   све о новом филмском хиту славне Селме Хајек.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА