Најновије

БРАКОВИЋ: Зашто волимо Асада? Зато што је остварио српски сан! (ВИДЕО)

"Психотерапеут зна да је за било какав покушај бекства из пакла најпре потребно дотаћи дно.“ , рекао је у рецензији књиге "Људски апарат", психотерапеута, едукатора, писца, колумнисте, аналитичара и бубњара, критичар Александар Саша Игњатовић. У свом актуелном делу Браковић обрађује непресушну тему ријалитија, како оних који их организују, тако и оних који у њима учествују. Потреба за новцем је изражена код обе стране, такозваних медијских тајкуна који вечно трагају за "најбољим и непоновљивим ријалити форматом, као и оних који желе да стекну и славу, или су је већ изгубили, па животаре "представљајући себе на најбољи могући начин".

Марко Браковић (Фото: Јутјуб)

До сада је објавио и романе Фејсбук Предатор (2014) и Таблет (2015). 

Са овим све популарнијим аутором и саговорником на разним трибинама, попричали смо и о горућем проблему који погађа и ове просторе, а то је педофилија, шта је јерес рећи и да ли може да се излечи. Његов одговор ће вас, у оквиру ове пипаве теме, верујемо оставити без речи. Шта су показала најновија истраживања и да ли може да помогне хемијска кастрација која се све чешће помиње?

- Не волим да причам о педофилији иако ми је то струка, само кажем да их треба изоловати из друштва.

Било је речи и о "Фејсбук предатору", пионирском делу из области дигиталног реализма, о мувању и потраги за сексуалним партнерима на друштвеним мрежама, уз прилично сочне описе, са личним печатом аутора.

- Буковски јесте један од мојих књижевног узора, мада мислим да мојим новим делима не личим на њега, испекао сам занат, тај роман је поун тестостерона и енергије, многим читаоцима се он највише свиђа, што показује и издавање четвртог издања. Мушка сексуална моћ је јако фрагилна ствар на њу утиче све социјални материјални статус самопоштовање, па женска еманципација, данас жене возе и бомбардере Ф 16, раде ствари које су биле незамисливе а то мушкарце кастрира на неки начин. Сама идеја да ти се можда неће дићи, прави повратну спрега да се то и деси, пенис не може да каже можда ћу данас да *ебем, ако почнем да размишљам онда највероватније нећу, каже наш саговорник са којим смо попричали и о трендовима у сексу, секс индустрији, геј везама које су више мода, него потреба и жеља. И у чему то опет каснимо за светом?

Браковић је врстан аналитичар, иако му то није струка, и геополитичке ситуације у свету, захваљујући истраживањима које је радио због свог романа "Таблет".  И даље га све то веома занима, па је упућен у Сирију, Јемен, Либан..

- Сирија се десила и нама 91 и 92, зато ми волимо Асада оно што је он успео, ми нисмо успели. Он је достигао онај сан који ми нисмо, а то је да сачувамо земљу и победимо агресора...

- Зашто волимо Русе? Зато што су Руси оно што Србија никада није успела. Они су онај потентни фалус који зна да се избори са тешким ситуацијама и да остане за столом где се одлучују главне ствари. 

- Ми смо мали ђокица импотентни који никад није *ебо и гледа неког старијег брата који *ебе све редом и *ебе чак и кад му је тешко и каже, што би ја волео да будем овакав…

Прочитајте ОВДЕ    шта се управо дешава у Идлибу.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА