Најновије

НОВОСТИ ИЗ СИНЕПЛЕКС БИОСКОПА: Основцима ће распуст улепшати фестивал дечјег филма, а ту су и премијере (ВИДЕО)

На репертоару Синеплекс 4Д Делта Сити, Синеплекс УШЋЕ Шопинг Центар и Синеплекс БИГ Београд биоскопа за период од 6. до 12. фебруара налазе три нова наслова и фестивал дечијег филма:

Плакат филма "Птице грабљивице" (Фото: Синеплекс)

За почетак ту је један филмски хит...

,,Птице грабљивице”

- Након ,,споразумног” раскида са Џокером, Харли креће у потрагу за сопственим идентитетом а успут покушава да сазна ко све жели њену смрт. Испоставља се да Харли није једина жена у Готам ситију која је жељна еманципације. Група негативки филмова ДЦ универзума креће у авантуру већу од живота. Џурни Смолет Бел, Мери Елизабет Винстед, Роузи Пер и млада дебитанткиња Ела Џеј Баско предвођене номинованом за награду Оскар Марго Роби воде нас кроз мрачне улице Готам ситија у потрази за својим местом под Сунцем. Да ли ће успети?

“Груди”

- Нови филм Марије Перовић води нас у Никшић на прославу 25 година матуре и прати три другарице које се окупљају овим поводом. Ликови су припадници средње класе, интелектуалци, неостварени и шармантни антијунаци, родитељи и они који покушавају да се остваре као родитељи. Једна од кључних тема је борба против канцера дојке. Тема приче је генерацијско, гимназијско пријатељство, а драмски разлог болест, тако да се скреће пажња на врлине и мане савременог друштва: темпо живота, трка за афирмисањем, опстанак, пријатељство, подршка, генерацијски сукоб и жеља за бољим животом.

,,Звиждачи”

- Кристи, полицијски инспектор у Букурешту игра за обе стране. Када га лепа Гилда увуче у ризичну пљачку, обоје ће морати да крену путевима преваре и издаје. Да би преживели, морају да науче тајни језик звиждача на шпанском острву Гомера.

ФЕСТИВАЛ ПОРОДИЧНОГ ФИЛМА – ПОРОДИЧНИ ДАНИ

У периоду од 1. до 9. фебруара у свим Синеплекс биоскопима одржаће се Породични дани како би дечији распуст био испуњен квалитетним садржајем, забавом и најпропраћенијим анимираним филмовима из  претходне године. У трајању од девет дана на у Синеплекс биоскопима ће бити приказано 20 наслова из претходне године, међу којима су „Дамбо“, „Краљ лавова“, „Залеђено краљевство 2“, „Тајне авантуре кућних љубимаца“, „Енгри Брдс“ и многи други. На програму ћебити анимирани и играни филмови, као и 3Д авантуре у синхронизованој и титлованој верзији. У оквиру репертоара увршћени су разноврсни наслови прилагођени како за најмлађе, тако и за мало старију публику.

Прочитајте ОВДЕ   списак нових филмова које ће ТАРАМОУНТ ФИЛМ дистрибуирати у фебруару и марту 2020. године.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА