Најновије

ПОДГРЕЈТЕ СТРАСТ У КРЕВЕТУ! Испробајте доги стајл на нови начин! Урадите ово и полудеће

Момци посебно воле ову позу због дубоке пенетрације, дивног погледа и чињенице да се осећају као "брутални освајачи".

Илустрација (Фото: принтскрин)

Девојке такође доживљавају узбуђење у овој пози, мада није увек тако. Поза позната као "доги стајл" девојкама изгледа као окрутна поза у којој је партнер заинтересован само за вагину.

Сексолози предлажу неколико начина да ову позу учините интимнијом и сензуалном.

Покушајте да овај секси положај урадите у пози кашике - тако да вас мушкарац придржава рукама.

"Доги стајл" поза сама по себи позива на активно кретање и буди животињске инстинкте, али постоје и друге, романтичније верзије ове позе, као што је тело уз тело. Пустите га да он остане назад, а затим се нагните уназад и шапуц́ите му нешто на уво. Видите, то је сасвим друга ствар.

Замолите га да полако и нежно почне. У ствари, код "доги стајл" позе сва контрола је у рукама момка, тако да је лако да се занесе и заборави да постоје и ваша осећања. Замолите га да вас мало задиркује и почне спорије, а затим постепено убрзава и повећава дубину пенетрације. Ово ће бити једнако узбудљиво за њега и за вас и самим тим се шансе за оргазам значајно повећавају.

Немојте мешати "доги стајл"  са "прљавим" разговорима. Уместо "прљавих" речи инспиришите свог партнера нежним шапутањем или деликатним питањима.

Окрените се и погледајте га у очи. Један од главних недостатака псећег стила је недостатак контакта очима између партнера, који, као што је познато, повећава осећај интиме током секса. Али, ово можете кориговати. Док уживате у овој пози можете да се окренете и погледате партнера најстраственијим погледом.

Користите ову позу док сте узбуђени, а затим се пребаците у другу позу. Када осећате да сте обоје довољно загрејани, реците шта желите и погледајте га у очи. Пређите на мисионарски положај и доведите га до врхунца.

Које су најопасније позе у сексу прочитајте ОВДЕ.

Извор: zenskimagazin.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА