Најновије

ПРАВИ МАЈСТОРИ РАДЕ ТО ОВАКО: Само један корак дели мушкарца од просечног до краља у кревету

Када је у питању секс, да бисте задовољили жену требате да имате на уму једну ствар. Ако сте као већина жена, онда вам је за уживање у сексу потребно више од обичне пенетрације.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Неопходно је да се партнер посвети и другим деловима вашег тела. Недавно истраживање, у коме су учествовале жене старости од 18 до 94 година, је показало да је само пенетрација задовољила тек њих 18,4 процената. Да би достигло врхунац, њих 36,6% требало је и стимулацију клиториса, а осталих 36% жена је рекло да им је његова стимулација неопходна и пре самог секса.  

Научници су дошли до сазнања да и различите стимулације клиториса дају различите резултате. Ритмични покрети су достигли “погодак” у 81,7% случајева, кружни у 78,3%, промена брзине у 76%, промене јачине притиска 75,8% и успоравање ствари при крају у 73,6 посто случајева.

Већина жена указала је на то да лакше доживљавају врхунац ако има партнер посвети довољно пажње, уколико осете интимност са њим и ако је њихов кллторис стимулисан у току секса.

Жене су отворено указале на то да је јако битно шта се дешава у предигри пре него у финалу. Истраживање је открило да чак 80% жена увек доживи оргазам у сексу са женом, јер знају шта их највише стимулише, док само 65% жена доживи увек оргазам са мушкарцем. Комуникација у вези је најбитнија.

Следећи пут отворено реците партнеру шта желите јер он не може да вам прочита мисли. Изразите отворено вашу потребу и он ће знати где треба највише да се потруди.

Са каквим мушкарцима жене чешће доживљавају оргазам прочитајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА