Најновије

ДЕВОЈЧИЦА (15) БОКСЕРКА НОКАУТИРАЛА ПЕДОФИЛА: Домар (59) снимао малолетницу док се туширала

Петнаестогодишња девојчица из Новог Сада која тренира бокс у БК Војводина нокаутирала је Б. К. (59) из Ковиља, домара спортског центра Спенс, који ју је снимао мобилном телефоном док се она туширала у свлачионици!

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Б. К. је после саслушања у тужилаштву одређен притвор до 30 дана. Он се сумњичи да је починио кривично дело прибављања и поседовања порнографског материјала и искоришћавања малолетног лица за порнографију.

Иако је домар успео да обрише слике девојчице, полиција је успела да их врати, и само што се те девојчице тиче, пронађено је седам фотографија.

Девојчица је после тренинга у понедељак око 11 отишла у свлачионицу, а затим и да се истушира. Онда је испод врата видела мобилни у нечијој руци.

- Вриснула је и кренула према другој просторији, навукла на брзину шорц и дуксерицу. Хтела је да сазна ко је особа с телефоном и због чега ју је фотографисао. Отишла је с друге стране и ушла у свлачионицу, намеравајући да му узме телефон.

Кад је хтела да отвори врата свлачионице до ње, неко је држао браву. Била је упорна и није одустајала док није отворила врата и угледала домара. Он је почео да виче: „Нисам ја.. „. То јој је био, како је рекла, знак да је то он, јер због чега би се бранио ако није он. Покушао је да истрчи из свлачионице, а она га је шчепала за крагну од јакне и није га пуштала. Он ју је тако вукао једно 20 метара. Девојчица га је ударила у главу и почела да гребе како би стао - прича Ружић, додајући да је он тада побегао:

- Ради се о девојчици која је вуковац у школи и за сада веома добар боксер. Иначе, већ сам раније имао расправу с тим домаром. Бунио сам се што улази код девојчица у свлачионицу, а код дечака не.

Ђукановић преко ноћи променио плочу. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА