Најновије

ЛОНЧАР ИЗАЗВАО БУРУ НА БАЛКАНУ: Гледам да не буде Црногораца директора у здравству! Морају прво да науче српски!

Министар здравља, Златибор Лончар је, поводом актуелних догађања у Црној Гори, изјавио да се тамо догодио народ, који је председник Мило Ђукановић потценио, а преценио је, како је казао, неке који раде око њега који су му обећавали да ће ту ствар да држе под контролом.

Златибор Лончар (Фото: Јутјуб)

Лончар је говорио о ситуацијиу здравству, а онда је упитан коментарише ситуацији у Црној Гори, након усвајања спорног Закона о слободи вероисповести због којег се већ недељама одржавају мирне литије и молебани у готово свим градовима те држве.

Лончар је оценио да је Ђукановић због тога све нервознији.

"Народ има своју мисију у којој не може да изгуби. Имате сада на заједничком ставу народ и државу Србију, која не прави лоше потезе, која филигрански води добру политику", рекао је Лончар.

Истакао је да је Србија једна отворена земља, те да за разлику од наше државе, у Црној Гори ниједан Србин није на директорској позицији.

"А овде на много водећих места имамо те Црногорце који још нису ни српски научили, не знају да причају српски", рекао је Лончар.

Упитан да ли таквих има и у здравству, Лончар је казао да "гледа их нема", јер сматра да Србија има довољно валитетних људи и оних којиговоре српски и који заслужују да буду на тим позицијама.

Истиче да притом никога не омаловажава, али да сматра да је основни ред да, ако неко жели да буде у Београду, ако жели да буде директор или на некој функцији, бар, како каже, "научи српски".

Прочитајте ОВДЕ како је Војислав Шешељ одбрусио Зорани Михајловић.

Извор: О2/Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА