Најновије

ТАРАМОУНТ ФИЛМ ВАМ ПРЕДСТАВЉА НА ФЕСТУ 2020: Нова остварења Џима Џармуша, Виљема Дефоа, Кејси Афлека, Кире Најтли...(ВИДЕО)

Дистрибутерска кућа Тарамоунт филм и ове године, на 48. по реду Међународном филмском фестивалу - ФЕСТУ, публици представља врхунска филмска остварења!

Инсерт из филма "Мртви никад не умиру" (Фото: Тарамоунт)

Пет филмова, реномираних редитеља и са неким од најбољих глумаца и глумица данашњице, љубитељи филмске уметности имаће ексклузивну прилику да погледају само на ФЕСТУ.

МРТВИ НЕ УМИРУ

САМО НА ФЕСТУ 2020.
28. фебруар у 22 – САВА ЦЕНТАР
29. фебруар у 13.30– САВА ЦЕНТАР
1. март у 22 – Синеплекс УШЋЕ сала 1
1. март у 22.30 – Синеплекс УШЋЕ сала 2

Режија: Џим Џармуш
Улоге: Бил Мареј, Адам Дривер, Тилда Свинтон, Клое Севињи, Стив Бушеми, Дани Гловер, Иги Поп
Сценарио: Џим Џармуш
Жанр: комедија, фантазија, хорор

У малом, поспаном граду Сентервил, нешто није како треба. Месец је велики и ниско на небу, сати дневне светлости постали су непредвидиви, а животиње почињу да се понашају необично. Нико не зна зашто. Вести су страшне, а научници забринути. Али нико није у стању да предвиди најопаснију пошаст која ће ускоро преплавити Сентервил: мртве који не умиру. Они устају из гробова и дивљачки нападају живе, госте се њиховим телима а на ставновницима града је да се изборе да преживе.

СВЕТИОНИК

САМО НА ФЕСТУ 2020.

1. март у 21.30 САВА ЦЕНТАР
2. март у 13.30 САВА ЦЕНТАР
3. март у 22 Синеплекс УШЋЕ сала 1
3. март у 22.30 Синеплекс УШЋЕ сала 2

Режија: Роберт Егерс
Улоге: Роберт Патинсон, Виљем Дефо
Сценарио: Роберт Егерс, Макс Егерс
Жанр: Драма

Редитељ са визијом, Роберт Егерс, који стоји иза модерног хорор ремек-дела ВЕШТИЦА, представља вам ову хипнотишућу и халуцинациону причу о два чувара светионика који се налазе на далеком и мистериозном острву у Новој Енглеској осамдесетих година двадесетог века.

СВЕТЛОСТ ЖИВОТА МОГ 

САМО НА ФЕСТУ 2020.

4. март у 16.30 САВА ЦЕНТАР
5. март у 19.30 Синеплекс УШЋЕ сала 1
5. март у 20 СинеплексУШЋЕ сала 2

Режија: Кејси Афлек
Улоге: Кејси Афлек, Ана Пиновски, Том Бовер, Елизабет Мос
Сценарио: Кејси Афлек
Жанр: Драма, СФ, трилер

Отац прича причу свом сину. Вече је и њих двојица леже у шатору у сред шуме. „Крпа” је надимак који је отац дао сину – он слуша причу и поставља питања. Имају све време овог света. Оно што је на први поглед идилично, претвориће се у невероватну ситуацију: у овом пост-пандемичном свету отац чини све што је у његовој моћи како би заштитио сина. Исцрпене, прихватиће их три стара човека, што ће дати наду да је опасност прошла и да су можда нашли и дом и сурогат породицу. Али ово је очајан и насилан свет и родитељ и дете ће ускоро схватити да су изгубљени.

Док човечанство граби ка својој пропасти, не брине нас судбина врсте, већ једног јединог детета. Дечија природа захтева промене. Невиност се изгубила. Несрећа долази. Природа делује индиферентно.

У овом филму Кејси Афлек који тумачи улогу оца, представља нам свој дебитантски филм, за који је писао сценарио. У филму који је микс драме о преживљавању и причи и старости која је неумитна, он открива дистопијску породичну причу.

ЗВАНИЧНЕ ТАЈНЕ 

САМО НА ФЕСТУ 2020.

5. март у 16.30 САВА ЦЕНТАР
6. март у 19.30 Синеплекс УШЋЕ сала 1
6. март у 20 Синеплекс УШЋЕ сала 1

Режија: Гавин Худ

Улоге: Кира Најтли, Мет Смит, Метју Гуд, Рис Ифанс, Ралф Хајнс
Сценарио: Грегори Бернштајн
Жанр: Биографија, драма, крими

Док британски и амерички политичари разматрају напад на Ирак 2003. године, преводитељка у Владином штабу за комуникације, Кетрин Ган, пушта поверљиви мејл којим се позива на шпијунирање и присиљавање чланова Савета безбедности УН да резолуцијом одобре рат. Она се оптужује да је прекршила Закон о тајности података и одлази у затвор. Кетрин и њени адвокати крећу у борбу за њену одбрану. Док су јој угрожени живот, слобода и брак, Кетрин мора остати уз своја убеђења.

ХАРИЈЕТ

САМО НА ФЕСТУ 2020.

29. фебруар у 20, ДОМ ОМЛАДИНЕ БЕОГРАДА
1. март у 17, Синеплекс УШЋЕ, сала 1
1. март у 17.30, Синеплекс УШЋЕ, сала 2

Режија: Каси Лемонс
Улоге:  Синтија Ериво, Лесле Одом Јр., Џо Алвyн, Кларк Петерс
Сценарио: Грегори Ален Ховард, Каси Лемонс
Жанр: Биографија, драма

Дорчестер Кантри, Мериленд 1849. година. Араминта Минти Рос (Синтија Ериво) је роб на плантажи Бродес и нада се да ће једнога дана успети да побегне и изгради бољи живот за своју породицу. Када робовласник и парох Едвард Бродес изненада умре, Минти ће се суочити са страшном судбином, продаће је новом власнику на југ и више никада неће бити у прилици да види своје најмилије. Након што је искусила снажно предсказање, схвата да је пред њом само један пут. Мора да бежи. Али, то што оставља за собом једини дом за који је знала доноси велику опасност. Мораће сама да пређе километре и километре пута кроз дивљину, док је само Бог и Северњача воде, а све време је прогони осветољубиви Бродесов син, Гидеон (Џо Алвин).

Прочитајте ОВДЕ   новости из Синеплекс биоскопа.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА